Nahát, csak nem Gyurcsány-listán indul minden balos?

2023. november 30. 07:35

Ismerik, ugye, a több mint évtizedes mantrát: csak most az egyszer...

2023. november 30. 07:35
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Pesti Srácok

„Ez is annyira, de annyira hiteles volt! Hiszen a Donáth család körülbelül annyira beleivódott, annyira része a pártállami elitnek, mintha legalábbis a Dobrev famíliáról beszélnénk. Donáth Anna apja befolyásos MSZP-s képviselő volt, nagyapja pedig virtigli sztálinista, Rákosi Mátyás titkárságának vezetője.

Különben ezeket a sztorikat mindig annyira kedveltem. Hiszen kikből is lett első körben a Kádár-kor ellenzéke, akik annyira, de annyira komoly elnyomásban éltek? A háttérbe tolt rákosistákból, akiknek pont az volt a bajuk a rendszerrel, hogy nem elég kemény, nem eléggé veszi komolyan az eszmét. És ezekről a gecikről mesélik nekünk azóta is az ávós-impexes fiúk és lányok, unokák tömkelege, hogy valójában kurva nagy ellenállók voltak. Hát persze.

Szóval Donáth Anna annyira rosszban lehet Gyurcsánnyal, hogy alapállás szerint valószínűleg már gyerekkorában is sokat járhatott a Szemlőhegyi-villában. Azzal a Gyurcsány Ferenccel, akiről már bőven 2022-t megelőzően elmondták a momentumosok, hogy el kéne takarodnia a közéletből, aztán hogy, hogy nem, vele közös listán szenvedték el a baloldal eddigi legnagyobb vereségét. Hiteles, ugye? Most pedig orrbefogásról beszél – mármint Donáth –, meg arról, hogy már ilyen testhelyzetben sem viselné el, ha közös listán kéne indulnia Ferivel. (...)

Ismerik, ugye, az immár több mint évtizedes mantrát? A mindenkori balos pártvezető elmondja, hogy nem, Gyurcsánnyal együtt biztosan nem indul, ki hallott már ilyesmit? Aztán feszengve bevallja, hogy bizony, ezek most nehéz idők, lehet, hogy mégis erre kényszerülnek. Majd szemlesütve előadja, hogy igen, most utoljára, tényleg utoljára, becsszó’ utoljára, még a Gyurcsánnyal indulunk, de ha ez meglesz, akkor már csak 3 és fél percnyire leszünk a teljes demokráciától és akkor majd soha, de soha többé nem kell ilyet cselekedniük! Csak most az egyszer fogadják ezt még el.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. december 01. 07:13
Prosti gecik! A cigány barmai!!!!! Kilóg a fideszfasz a szádból Trombitás geci!!!!!!!!!
Szuperszig
2023. november 30. 17:09
Egy moslékos bagázs az összes.
files32
2023. november 30. 16:08
Trombi a náci-ca.
Lajoss
2023. november 30. 15:10
Trombi és a prosti srácok… Egy karlendítésnél nem több…🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik