Mindenki jó szívvel emlékezik a Jóbarátok Chandlerére

2023. november 08. 18:00

Matthew Perry még a forgatókönyvet is átíratta, hogy a nézők ne csalódjanak a karakterében.

2023. november 08. 18:00
Baranya Róbert
Baranya Róbert

Újabb és újabb nyilatkozatok látnak napvilágot a Jóbarátok című ikonikus sorozat Chandler Bingjét megszemélyesítő, másfél hete tragikusan elhunyt Matthew Perryról. 

Legutóbb Lisa Cash színésznő szólalt meg, aki a sorozat ötödik évadában tűnt fel egy kisebb szerepre, légiutas-kísérőként. Az eredeti forgatókönyv szerint viszont egy pincért kellett volna alakítania, akivel Chandler megcsalja sorozetbeli partnerét, Monicát. Cash elmondása szerint azonban Perry egy nappal a felvétel előtt odament a forgatókönyvírókhoz, hogy vegyék ki ezt a részt, mert a nézők soha nem bocsátanák meg Chandlernek a megcsalást. 

Tele volt tervekkel

A Daily Mailnek nyilatkozott az a nő is, aki a tragédia előtti napon vacsorázott a színésszel. A 25 éves modell Athenna Crosby elmondása szerint „Matthew rendkívül jó hangulatban” volt azon az estén, amikor együtt vacsoráztak, tele volt tervekkel a jövőre nézve. Sőt, arról is beszélt, hogy önéletrajzi filmet szeretne készíteni, amelyben Zac Efron játszotta volna a főszerepet. 

Perryről jó szívvel emlékeztek meg szomszédai is, akik „nagyon kellemes modorú, kedves fickóként” emlékeztek a Jóbarátok Chandlerére.

Az 54 éves színész október 29-én hunyt el, eddig tisztázatlan körülmények között. Holttestét saját Pacific Palisades-i házának jakuzzijában találták meg, halálát az eddigi információk szerint fulladás okozta, a rendőrség nem talált idegenkezűségre utaló nyomokat.

Jennifer Aniston teljesen összetört

A korábban alkohol és drogproblémákkal küzdő Perry váratlan halála gyakorlatilag az egész világot megrázta, a színésztársak mellett a sorozat rajongóinak milliói is gyászolják a sorozat hatosfogatának sajátos humorú tagját. Matthew Perryt november 3-án helyezték örök nyugalomra a Los Angelesben, a szertartáson a Jóbarátok sztárjai is részt vettek.

Közülük a hírek szerint Jennifer Anistont viselte meg legjobban Perry elvesztése, amelyben feltehetően az is szerepet játszott, hogy a színésznőnek csaknem egy évvel ezelőtt hunyt el édesapja.

Nyitókép: Niharika Kulkarni / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. november 09. 08:03
mettyú=szoposzlaji
Burg_kastL71-C
2023. november 09. 07:51
"survivor Ki ez a fasz ? ... " Na, hogy megtudjam, valamelyik nap megnéztem egy ismétlését a Jóbarátoknak. Ugyanolyan bugyuta idétlen mesterkélt gyermeteg tartalom, mint ami jellemző az ámerikai néplélekre. Végülis egy szerencsétlen, de úgymond jól kinéző színészt választottak a tömegeknek. Az is meglehet, hogy ebbe a nagyon gáz sorozatba betegedett bele, mert ezt a sok együgyűséget épp ésszel elviselni nem lehetett. Tulajdonképpen Zselé is ezt képviselte amíg sorozatszínész volt. Kérdés, meddig bírja az egészsége annak is ? Megint egy áldozata a szórakoztató iparuknak, ahol a sztárok nagy része hülyére drogozza magát. A népeket meg ez vonzza, és még utoljára ájulnak a halálán is. Legyen most már nyugalma és legyen könnyű neki a föld.
survivor
2023. november 09. 05:57
Ki ez a fasz ? Anyák megmentője ? Albert Schweizer ? Egy drogos színész volt RIP
zsocc44
2023. november 09. 05:52
Az nagy baj, fogalmam sincs, ki ez a jóember? Elhunyt. Azon napon meg sokan mások is. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!