Közösen búcsúztak el Matthew Perry-től a Jóbarátok

2023. október 31. 07:44

„Egy család vagyunk” – írták a közös nyilatkozatban.

2023. október 31. 07:44

A PEOPLE magazinhoz eljuttatott nyilatkozatban Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer közösen emlékezett meg Matthew Perry-ről, akivel tíz évadon keresztül együtt szerepeltek a Jóbarátok című sorozatban.

„Matthew elvesztése mindannyiunkat teljesen lesújtott. Többek voltunk egymásnak, mint színésztársak. Egy család vagyunk” – írják a közleményben – „Annyi mindent lehetne mondani, de most csak gyászolunk és próbáljuk feldolgozni ezt a felfoghatatlan veszteséget.”

„Idővel többet fogunk beszélni erről, amint képesek leszünk rá” – folytatják – „egyelőre a gondolataink és a szeretetünk Matty családjával, barátaival van, és mindenkivel, aki szerette őt szerte a világon.”

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, a hétvégén 54 évesen elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja. A színészt Los Angeles-i otthonában, sajtóhírek szerint egy jakuzziban találták meg. A jelenlegi információk alapján nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Lee Celano / AFP

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz64
2023. november 01. 16:17
Ha tényleg egy család vagytok, akkor miért nem segítettetek, mikor bajban volt? Hülye, ostoba hollyvoodi majmok, akik azt hiszik, ők a világ közepe. Ezeknek még a lelkük is műanyag.
Misi63
2023. október 31. 11:17
Ki a faszt érdekli ez acsávó
bodrigyuri
2023. október 31. 09:48
mettyú az új szoposzlaji.
I feel the earth move under my feet
2023. október 31. 08:47
Lisa Kudrow meccsoda jó bige volt.. anyám...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!