Újabb megrázó részletek derültek ki Matthew Perry életéről

2023. december 20. 15:13

Ezúttal George Clooney tálalt ki egy amerikai magazinnak.

2023. december 20. 15:13

George Clooney nemrég interjút adott a Deadline-nak, melyben többek között a nemrég elhunyt Matthew Perryvel való kapcsolatáról is beszélt. Többek között kijelentette, hogy bár korai ismeretségüknek – hiszen egyidőben szerepeltek a korszak népszerű sorozataiban – köszönhetően sok személyes információval tisztában volt a színész életével kapcsolatban, azonban mint elmondta,

 sosem tudta, pontosan mennyi problémával is küszködött, amíg el nem olvasta a könyvét.

„Tudtam, hogy nem boldog”

Clooney egykori színésztársáról többek között elárulta, hogy „az volt az álma, hogy sitcomban szerepelhessen, és ezt a Jóbarátok valóra is váltotta számára. Mégsem volt boldog. Nem hozott neki sem örömöt, sem békét”

– nyilatkozta a lapnak.

A Vészhelyzet egykori sztárja arra is kitért, hogy bár ismerték egymást és jóban is voltak Perryvel, 

nem volt tisztában vele pontosan, min is megy keresztül.

„Tudtam, hogy nem boldog, de sosem gondoltam volna, hogy napi tizenkét Vicodinnal vészeli át a mindennapjait. A könyvéből tudtam meg az összes szívszorító tényt

– mondta, hozzátéve, hogy Perry esete bizonyítja mindazt, amit az ismert emberek mindennap próbálnak átadni az embereknek: 

A pénz és a hírnév önmagában nem tesz boldoggá, elsősorban magaddal kell rendben lenned”

– derült ki az interjúból.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: FREDERIC J. BROWN / AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. december 20. 17:40
Azért felesleges pénzesnek lenni, hogy legyen miből drogot venni. Az boldogsághoz tutira nem vezet. Egy tegnapi itteni cikk szerint ez a halott alak kilencmillió dollárt költött elvonókúrákra. Az ilyen ember nem normális.
szintetikus
2023. december 20. 17:25
ha megnyert volna néhány tendert, akkor biztos jobb kedve lett volna XDD
survivor
2023. december 20. 16:49
Guanózacskó.. ez egész jó volt... :-)
survivor
2023. december 20. 16:44
Jó, jó, de miért nem ivott KÁVÉT ? Kiváló antidepresszáns, eufóriát is okoz, és 50 év használata se öl meg... Vagy Pilsner Urquell... Hubertus... pezsgő..stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!