Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Mégis nyomozást indítanak Matthew Perry halála ügyében

2024. május 22. 09:34

A Jóbarátok sztárja a nagyobb mennyiségben beszedett ketamin hatása miatt hunyt el, de egyelőre nem világos, hogy miként jutott a gyógyszerhez.

2024. május 22. 09:34

Nyitókép: Gabriel BOUYS / AFP

A Los Angeles-i rendőrség bejelentette, hogy nyomozást indított Matthew Perry halála ügyében – adta hírül a BBC. A Jóbarátok című tévés sitcom sztárja tavaly október 28-án hunyt el, s mint most kiderült: halálát a fájdalomcsillapítóként és érzéstelenítőként használt gyógyszer akut hatása okozta – közölték orvosi tisztviselők.

A BBC információ szerint 

a hatóságok azt fogja vizsgálni, hogy miként és honnan jutott hozzá a nagy mennyiségű ketaminhoz.

A Los Angeles-i Rendőrkapitányság a médiának kedden kiadott közleményében megerősítette, hogy együttműködik a kábítószer-ellenes ügynökséggel az 54 éves színész halála ügyében.

Perry halála idején depresszió és szorongás miatt orvosilag felügyelt ketamin-kezelésben részesült, bár a jelentés megjegyezi, hogy az utolsó gyógyszer adagját másfél héttel a halála előtt írták fel, mégsem világos, hogy a nagyobb mennyiségű érzéstelenítőszerhez milyen forrásból jutott hozzá.

Perry évtizedek óta fájdalomcsillapító- és alkoholfüggőséggel küzdött, és többször járt rehabilitációs klinikákra. A rendőrség rengeteg gyógyszert talált az áldozat otthonában, de illegális kábítószereket nem. A színész állítólag 19 hónapja tiszta volt.
 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:23
🍓 ️ ­É­­r­t­­­é­k­­­e­l­d­­­ ­a­­­ ­s­z­­e­­­x­­­i­ ­­p­­­u­­n­c­­­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
hlaci83
2024. május 22. 12:21
Egy dúsgazdag drogfüggő hogyan jut gyógyszerhez? Vizsgáljátok…
SyncBaer
2024. május 22. 12:10 Szerkesztve
Az angyalok városában hogyan lehet akármilyen droghoz, gyógyszerhez jutni? Meg kell állni kocsival a Skid Row egyik háztömbje közelében és 10 perc múlva - mennyiségi korlátozás nélkül - helybe hozzák, csak legyen pénzed. Az ilyen kaliberű alaknak, mint Perry, saját, névtelen pusher szállít házhoz. Ja! A kör négyszögesítésének és a pusher megtalálásának módszere ugyanazon lapon található L. A. megye rendőrségi kódexében.
Gullwing
2024. május 22. 10:33
A drog rossz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!