Nyomoznak Matthew Perry halála ügyében: egy embert le is tartóztattak

2024. augusztus 15. 17:41

A Jóbarátok sztárja tavaly októberben halt meg tragikus hirtelenséggel.

2024. augusztus 15. 17:41

Nyitókép: Gabriel BOUYS / AFP

Mint ismert, Matthew Perry a Jóbarátok színésze tavaly októberben tragikus hirtelenséggel elhunyt. A CNN az AP hírügynökség nyomán most arról számolt be, hogy a hatóságok legkevesebb egy személyt letartóztattak a sztár halálával kapcsolatban. Helyi idő szerint délelőttre a hatóságok sajtótájékoztatót hirdettek az ügy részleteinek ismertetésére Los Angelesben.

A Los Angeles-i rendőrség májusban közölte, hogy az amerikai kábítószer-ellenes hatósággal és az amerikai postai ellenőrző szolgálattal együttműködve vizsgálják, miért volt az 54 éves férfi szervezetében annyi sebészeti érzéstelenítő. A decemberben közzétett boncolás megállapította, hogy a vérében lévő ketamin mennyisége a műtétek során alkalmazott általános érzéstelenítéshez használt tartományban volt.

Perry több évtizedes kábítószer használata az utóbbi években hatalmas mértékben megugrott, ketamin-infúziós terápián is részt vett halála előtt. 

Az orvosszakértő szerint azonban Perry másfél héttel korábbi utolsó kezelése nem ad magyarázatot a vérében lévő ketaminszintre, hiszen a drog általában órák alatt lebomlik. 

Az orvosszakértői jelentés szerint Perry-t legalább két orvos kezelte, egy pszichiáter és egy aneszteziológus, aki az elsődleges kezelőorvosa volt. A házában nem találtak tiltott kábítószert vagy kellékeket. A jelentés szerint a halál elsődleges okaként ketamin szerepelt, amelyet balesetnek nyilvánítottak, és nem gyanítottak idegenkezűséget. A halottkém szerint a fulladás és más egészségügyi problémák is hozzájárultak a halálhoz.

 

 

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinator-0
2024. augusztus 15. 21:53
amíg élt, soha nem hallottam róla ... miután meghalt, kdeirült, hogy 34. rangú szappanopera főhőse volt ... és azóta és mindig és folyamatosan a rusnya pofáját kell néznem ... kevés ember él a földön? nem találni nála érdekesebbet?
Gullwing
2024. augusztus 15. 18:24
Nem húztak még le elég bőrt a Jóbarátokról???
anonymtalan2
2024. augusztus 15. 17:53
Nocsak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!