Mellár Tamás kiléphet a Párbeszéd frakcióból: szerinte sok a „megélhetési politikus”

2023. november 22. 15:33

Ha a politikus a kilépés mellett dönt, akkor a Párbeszéd frakciója is megszűnik, hiszen jelenleg a minimális öt képviselő alkotja a csoportot.

2023. november 22. 15:33

A Mandiner kedden beszámolt róla, hogy Mellár Tamás szerint az ellenzéki oldalon nagyon sok „megélhetési politikus” van.

Az ATV szerdán már arról számolt be,

elképzelhető, hogy kilép a Párbeszéd parlamenti frakciójából, és függetlenként folytatja tovább Mellár Tamás.

Az ATV Híradójának arról beszélt a politikus, hogy a végleges döntést a karácsonyi parlamenti szünetben fogja meghozni. Mellár Tamás egyébként éppen azért  fontolgatja a kilépést, mert szerinte sok ellenzéki társa a parlamentben megélhetési politikusként ténykedik.

Az ATV külön hangsúlyozta, hogy amennyiben a kilépés mellett dönt Mellár Tamás, akkor a Párbeszéd frakciója is megszűnik, hiszen jelenleg a minimális öt képviselő alkotja a csoportot.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turán
2023. november 23. 21:03
Az összes az. Főleg akik az átkosból maradtak a nyakatokon. 😅😅😅
Reszelő Aladár
2023. november 23. 19:38
Gondolom a tükörbe nézett és megélhetési politikust látott benne. így is lehet több lóvét kérni. Nem túl elengáns a frakció összecsukásával fenyegetni, de ha bejön akkor lehet kaszálni.
enes
2023. november 22. 21:43
Majd lizingelnek valakit
Bájron
2023. november 22. 20:30
Mellár egy takony!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik