Már a párbeszédes politikus is elismeri: „Az ellenzéki oldalon nagyon sok megélhetési politikus van” (VIDEÓ)

2023. november 21. 14:59

Mellár Tamás szerint „hogyha nem tudja az ellenzék is átlépni ezt az erkölcsi küszöböt, akkor marad az, ami van”.

2023. november 21. 14:59

Bohár Dániel komoly kérdéseket tett fel Mellár Tamásnak. A párbeszédes politikus a kérdésekre válaszolva elismerte, hogy „az ellenzéki oldalon sajnálatos módon nagyon sok megélhetési politikus van”.  Mellár úgy fogalmazott: „Azt látom és ebből az én frakcióm se kivétel, hogy úgy jól megvannak ebben a dologban, úgy jól elvannak,

hiszen a legjobb biznisz az a politika.

Most szinte nem kell csinálni semmit és egy csomó pénz jön” – árulta el Mellár Tamás Bohár Dániel kérdésére válaszolva.

A hozzáállás kérdése

Tehát, hogyha nem tudja az ellenzék is átlépni ezt az erkölcsi küszöböt, akkor marad az, ami van”

– foglalta össze a véleményét a párbeszédes politikus.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.Béla
2023. november 24. 10:42
Ezek szerint szokott tükörbe is nézni Mellár elvtárs. Ő a tipikus esete a sértődött, rossz értelemben vett karrieristának, aki a politika révén vár el pozíciót. Ami neki úgymond jár. Ha nem azt kapja meg, amit elvárt, azonnal átáll a másik oldalra. Lásd mellár távozása a Századvég alapítványtól és bíróság által minősített hamis vádjai a volt munkáltatójáról. Ja, és e mellett a független érteliségi elefántcsont tornyában tetszeleg moslékos pénzből.
KBA98
2023. november 21. 17:24
Tudjuk!
Robert-N
2023. november 21. 16:13
Akitlosz 2023. november 21. 15:01 Bezzeg a kormányoldalon! -- Bezzeg, Akifasz súgták a hangok?
P_F_Juli
2023. november 21. 16:02
„az ellenzéki oldalon sajnálatos módon nagyon sok megélhetési politikus van”. Ezzel semmi újat nem árult el. Ezzel a legtöbbünk tisztában volt, ezért kaptak annyi bizalmat, amivel döntési helyzetbe nem kerülhetnek. A politika az "újkori" keretek között szinte kizárólag megélhetési lehetőséget jelent a középszintű tagjai számára. De ha az a politikus megdolgozik a rábízott képviseletért, a felhatalmazásával nem él vissza, nem sajnálom a jövedelmét. Viszont azok, akik nemcsak a saját választóinak, de a hazájának a képviseletére is méltatlanná vált, annak le is út, fel is út, el kell tűnnie a közéletből. A mostani ellenzék többsége kizárólag pénzkereseti forrást lát a politikában, és a legtöbbje nemzete árulójává vált. Reményre ad okot, hogy néhányan felvállalják ennek elismerését, de a kérdés az, hogy akkor miért nem adják vissza a mandátumukat? Azért mert még ők is megélhetési lehetőségként tekintenek a feladatukra. Rég volt, amikor azokat a padokat a nemzet nagyjai foglalták el
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!