Megvan, kit indít a Jobbik Budapesten

2023. november 21. 13:36

Brenner Koloman elindul Karácsony Gergellyel szemben.

2023. november 21. 13:36

Brenner Koloman országgyűlési képviselőt indítja a Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltnek Budapesten – jelentette be a párt parlamenti frakcióvezetője, Lukács László György.

A frakcióvezető elmondta, hogy a Jobbik mindig olyan jelöltet támogatott, „aki képes volt alternatívát mutatni, és nem a politikai szekértáborok igényét szolgálta ki”. Hozzátette, a főváros vezetését az alapoktól kell megreformálni. Ennek a feladatnak az elvégzésére a párt Brenner Kolomant kérte fel, aki elvállalta a jelöltséget – fogalmazott. 

Brenner a

„tegyük rendbe Budapestet”

szlogennel indította el a kampányát. Szerinte a fővárosban javítani kell a közbiztonságot, a köztisztaságot, és meg kell szüntetni az eddigi visszaéléseket.

A politikus azt is bejelentette, hogy helyi népszavazást kezdeményeznek a Lánchíd forgalmi rendjéről, szerinte ugyanis egy ilyen horderejű döntést nem hozhat egyedül a főpolgármester.

Brenner egységes parkolási rendszert vezetne be a fővárosban, valamint „rendbe tenné a Városház működését” és szabályozná az elektromos rollerek használatát.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: képernyőfelvétel

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2023. november 21. 17:05
báboztok? úgyis visszalép, elüti a villamos.
szarvas-2
2023. november 21. 16:46
"Bráner" Kolomán. :)
khomeini
2023. november 21. 16:36
ennek is mindegy, hogy Sopron vagy Budapest, vagy hogy náci, netán bolsevik a segg...
billysparks
2023. november 21. 16:23
Annyira van jó, mint Karácsony. Talán egy picit jobb is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!