Cigányzenével kampányol Jakab Péter (VIDEÓ)

2023. november 05. 21:37

Újabb szintet lépett a Nép Pártján politikusa.

2023. november 05. 21:37

Jakab Péter ha esik, ha fú, járja az országot, és kampányol a Nép Pártja Mozgalom színeiben. Így tett ezen a hétvégén is, ami a korábbi hetekhez képest jóval csapadékosabb volt.

Azonban az eső úgy tűnik megihlette a politikust, aki egy rövid videót is közzétett a közösségi oldalán, mely alatt a Csepereg az eső című mulatós dal hallható.

Ehhez kísérőszövegként csak annyit írt,

Hadd szóljon!

A videót alább tekinthetik meg:

A Jobbik egykori vezetője többször is megmutatta már muzukalitását. Hallhattuk őt énekelni, láthattuk kemény rockra tombolni és traktorozni, sőt még egy disznótoron a tánctudását is megvillantotta, nemrég pedig a zsadányi kocsma közönségénél szerzett elismerést.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2023. november 08. 20:07
Ének az esőben.
pragmatika
2023. november 06. 19:16
Nnnnna. Végre. petike megérkezett a megfelelő szintre. :-))))) B.meg besz.rok. Mondjuk még a fletóban látok hasonló kvalitást. Egyszer megnézném, ahogy együtt beindulnak :-)
Mich99
2023. november 06. 15:43
Jákobhoz inkább klezmer zene illene...
rockercicc
2023. november 06. 11:10
Szánalmas...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!