Szürreális videóval tért vissza Jakab Péter, és megint énekel

2022. december 30. 21:11

Csak erős idegzetűeknek ajánljuk a Nép Pártján Mozgalom elnöke legújabb videóját.

2022. december 30. 21:11
null
Bokor Gábor

Erős videóval zárul az idei esztendő: Jakab Péter, a Jobbikot falnak vezető, majd onnan botrányoktól nem mentesen kilépő, majd mozgalmat alakító országgyűlési képviselő most éppen egy zenét adott ki. 

A Facebook-oldalán zenészeket meghazudtoló módon promózta a politikus zenéjét, 

később kiderült, hogy míg ő énekes-szövegíró volt, addig a zenét Zágráb Nándor, a Jobbik volt Pest megyei elnöke szerezte.

Reméljük, hogy a duó nem folytatja a közös munkát sem itt, sem ott, ugyanis komoly kihívás végighallgatni az elkészült alkotást. Annak, aki nem mernék megnyitni: 

Jakab Péter a szokásos kocsmai tempót hozza szövegben, csak épp dallamokba szedve.

 

Eminemre ropja Jakab a szabolcsi disznótoron

A Jobbik elnöke disznóvágáson járt a hétvégén, a videó önmagáért beszél.

„Vesszen a kormány, győzzön a nép! Elkészült A Nép Pártján Mozgalom indulója, fogadjátok szeretettel!” – írta bejegyzéséhez Jakab Péter.

Azt hiszem, erre szokták arra mondani, hogy a suszter maradjon kaptafánál. Már csak az a kérdés, akkor mégis mihez kezdjen Jakab Péter?

 

Rövidesen mozgalmi indulót kap a Nép Pártján

Arról már beszámoltunk , hogy új Youtube-csatornát indított Jakab Péter, ahol rögtön megüzente az ellenzéknek, hogy a „tökük tele van velük". Azonban a Nép Pártján Mozgalom vezetője hétfőn újabb meglepetéssel szolgált követőinek a Facebookon. Kiderült, hogy a mozalom rövidesen indulót kap. Jakab úgy fogalmaott: „Nincs mozgalom induló nélkül.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2022. december 31. 15:25
bevallom,nem "mertem" megnézni a videóját.....nekem ilyen senkiházi (sem) ne bassza el az év utolsó napját (sem)
Jason Bourne
2022. december 31. 14:40
"lehetsz tőlem jobbos, vagy éppen baloldali" énekli Jákob. Ebből is látszik mennyire képben van ez a tökkelütött. Ez a jobb-bal rég meghaladott, patrióta meg globalista oldal van, Jákob ez utóbbi világnézetet támogatja.
amca
2022. december 31. 14:37
Meghalt Benedek pápa. Mindenki meghal 1szer. Mandi. Jó lenne ,ha eszetek VONA, ezt a jakab pig-et, virtuálisan eltemetnétek. Reklámozza a Qur Csány Hány, meg fegyöö öö ö kör, meg Márki Majmun. A 3 000 000 000 000 guruló USDből.
osbehemot
2022. december 31. 14:05
Ijesztő, hogy 2 millió ember ezekre akarta bízni az ország sorsát áprilisban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!