Koncz Zsuzsa: Nagy felelősséget vesz az magára, aki egy egész ország hitelét tönkreteszi

2023. november 15. 08:25

Az énekesnő Friderikusz Sándor műsorában beszélt többek között arról, hogyan érzi magát a mai Magyarországon.

2023. november 15. 08:25

Koncz Zsuzsa énekesnő lesz a Friderikusz Podcast következő vendége. Az énekesnő pont ötven éve, 1973-ban adta ki Jelbeszéd című albumát, amelyet nemsokkal a megjelenés után azonnal be is tiltottak. Friderikusz Sándor a kerek évforduló alkalmából beszélget az énekesnő elmúlt ötven évéről, karrierjének és magánéletének alakulásáról.

A YouTube-on megosztott négyperces előzetesből kiderül, hogy a műsorvezető többek között azt a kérdést is felteszi Koncz Zsuzsának, rosszul érzi-e magát a mai társadalmi viszonyok közepette.

„Magánemberként igen. Nagy felelősséget vesz az magára, aki egy egész ország hitelét tönkreteszi” 

– jegyezte meg az énekesnő.

A beszélgetés közben szóba kerül Azahriah neve is, akinek meglepő kritikával illette a zenei stílusát.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube/képernyőkép

 

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. november 19. 11:35
Szarul? Akkor jó, mellesleg a szemét dombon volna a helye!
macskusz-4
2023. november 17. 15:52
Olyan, mint a vakond, miután fejjel nekiment a kerti kútnak.
Mich99
2023. november 17. 15:29
Zsuzsa néni az egyetlen (állítólag) betiltott albumával dicsekszik, de az összes többi, Kádár alatt kiadott albumáról hallgat...
catalina11
2023. november 16. 10:17
Ó, libsi Koncz Zsuzsa, hát itt vagy már megint, Hisz érthetően megmondtam, Már köztünk semmi nincs! Nekem már ne ígérd, hogy megváltozol, Bánatomra, szép leány, Ismerlek már jól. Mert néha jó veled, ezt nem tagadhatom, De addig-addig hízelegsz, Míg nem tudom, hogy mit teszek. Ó, libsi Koncz Zsuzsa, neked hinni nem tudok, S csak néha-néha lesz az úgy, Hogy rád gondolok Ó, libsi Koncz Zsuzsa, emlékszel arra még, Karjaidban tartottál, És mégsem szerettél. Rossz útra vezetted az életem, Édes csókkal lezártad Mind a két szemem. Ó, nagyon szerettelek és hallgattam terád, Minden meséd elhittem, S mit tettél velem! Ó, libsi Koncz Zsuzsa, a bajban elhagytál, S rájöttem szép leány, Mennyit hazudtál. Ó, libsi Koncz Zsuzsa, mindig hazudtál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!