Kocsis Máté mindenkit megnevettetett a Fidesz Kongresszusán

2023. november 18. 11:38

Mutatjuk a politikus beszédének legviccesebb részeit.

2023. november 18. 11:38

Kocsis Máté is felszólalt a Fidesz 30. kongresszusán és mindenkit megnevettetett. Karácsonyék adománygyűjtő botrányára reflektáva például megjegyezte, hogy a kongresszus szavazóládikái melletti adományládikákba helyezhetik el a „főpolgármester tevékenységéért rajongó polgártársaink” elhelyezhetik „a gondosan összekuporgatott, angol fontjaikat, dollárjaikat és eurójaikat.

Egy a fontos: mikoradománynak tűnjön, ezért kizárólag kötegelt, frissen nyomtatott, és sorszámozott bankókat legyenek kedvesek leadni”

– húzta alá Kocsis Máté.

„Mesterséges intelligencia a vele született híjján”

A politikus arra is kitért, hogy az Árnyékkormány kezdeményezésére a parlamentben

megalakult a mesterséges intelligencia munkacsoport”, és „nyilván veleszülett híjján alakult ez meg. Kinek, mit intézett a kormánya, ugye”

– fogalmazott a politikus, rámutatva: „vegyük ezt komolyan, fontos dolog ez, mert a momentumosok felszólalásait egy ilyen program írja, és talán jobb is így mindenkinek.”

Kocsis Máté a lila párt nyilatkozatai kapcsán elmondta: „a napelemes atomerőművek gatyamestere, Fekete-Győr úr kiszámolta, hogy a 2032-es olimpia 2030-ban lesz”, de „azok is ők voltak idén, akik hetekig bírkóztak egy építési kerítéssel. Nagy segítség volt ez minden magyar családnak”

– ironizált Kocsis Máté.

A Párbeszéd kapcsán a politikus kifejtette, hogy nehéz időszakot élnek meg, mert az amerikaiaknak nincs idejük velük foglalkoni, szavazóik száma pedig már a saját felméréseik szerint is nullára csökkent, így „most itthon új gazdatestet keresnek maguknak a választásokra.” Mint Kocsis fogalmazott:

„jelenleg zöldnek hívják magukat, a főpolgármesterük annyi méhlegelőt hozott létre, hogy saját márkás mézzel is előrukkolhatna, de van egy kis zavar, mert a többiek nem a fákat szeretik, hanem az antifákat.”

Mi újság a baloldal „csődörpártjával”?

A DK-val kapcsolatban Kocsis úgy fogalmazott:

Gyurcsány Ferenc emberei folytatták a főváros kirámolását, megbüfiztették a baloldali kispártokat, mindent megtettek Brüsszelben a hazájuk ellen, majd nem vicc: valahogy kiszámolták, hogy a Gyurcsány-házaspár családi vállalkozásaként működő párt 2026-ban 51 százalékot fog kapni.”

„Talán arra gondolhattak, hogy a külföldről kapott pénzből” – tette hozzá Kocsis Máté.

Részletes összefoglalónkat a Fidesz 30. kongresszusáról itt olvashatja.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miles1
2023. november 23. 01:30
:D Na, ez poénos volt, nem a pottyantósedina! :)))))
Lajoss
2023. november 19. 17:48
Máté,Anyának már szereztél egy új,kamu,állami dolgozót?
states-2
2023. november 18. 20:21
Egyike a legtehetségesebb fiatal magyar politikusoknak, olyan, amilyen a komcsiknak még mutatóban sincs, kizárólag kivénhedt csürhéből áll a köménymag.
Chekke-Faint
2023. november 18. 18:42
reciproki … ( meg még vagy 100 nick) alias Cippel Feri) De igazi nevén Ludvig Jenő: Czippel Feri Ő osztja itt megint a szart a híveinek, (míg megint ki nem basszák, csak xólok) https://ellenszelben.blog.hu/2016/04/08/ludvig_jeno_czippel_feri minő véletlen itt ugyan ez a stílus betűre pontosan. A megdöglött SZDSZ-ből egyenesen a Dk-ba Megszőrösödött pinceszar a DK-székházban, alias Apró-villában. Neki ez a "munkája" éjjel nappal delirál és okádik majdnem minden fórumban, várja Ferit a bontalan palackokkal. Haza megy, de lehet, hogy nem, és reggel megint kezdi elölről évek óta. Szánalmas élet. Ludvig Jenő1989. az SZDSZ Mosonmagyaróvári Csoportja ügyvivője És ime mosoni patkány Linkedin oldala. https://hu.linkedin.com/in/jen%C5%91-ludvig-692a81269 Neme: Férfi (állítólag) Kor: 69 Település: Mosonmagyaróvár itt kevert még szart: Haller János Iskola. https://www.olkt.eu/sites/default/files/styles/large/public/332294766_912286066585340_5484387925438371978_n.jpg?itok=dkkHOSAL Köpködni kell
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!