Hoppá: Pressman gratulált Szijjártónak

2023. november 18. 06:13

Mutatjuk, mihez!

2023. november 18. 06:13

A szokottól eltérő bejegyzést tett közzé X-oldalán David Pressman, ugyanis barátjának nevezte, majd gratulált is Szijjártó Péternek az amerikai nagykövet. Mint írta:

Gratulálok Szijjártó Péter miniszter barátomnak, hogy ő lett az Európai Unió leghosszabb ideig hivatalban lévő külügyminisztere”

– fogalmazott posztjában a nagykövet.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolt
2023. december 08. 16:49
Még ezt se lehet elhinni ennek az embernek.Ha túl sokan lesznek,buknak mint róma.Ilyenek nézték le az oroszokat.Nincd nem lenne helyük a politikába,mert másként gondolkodnak. Sem nem nő sem nem férfi,egy hibrid élőlény attól független,hogy genetikailag mi is..Lehet ufó?Mindenesetre van párja valami gyurcsány hasonlóan tud értelmetlenül össze vissza beszélni. Szerintem
fenris
2023. november 23. 11:40
minek nekünk ellenség, ha ilyen barátaink vannak..?
fatman
2023. november 20. 15:03
barátod a kurva anyád _I_
Haramia
2023. november 18. 19:22
"..my friend.." Ha nem gond, akkor most diszkréten megköszörülöm torkom, egy pillanatra elfordulok elrejtvén érzelmeimet: rendezem arcomat, lehetőleg a legblazírtabb hatást érjek el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!