Hideglelős fordulat várható az időjárásban

2023. november 19. 07:33

Mutatjuk, mire számíthat a jövő héten!

2023. november 19. 07:33

A jövő héten még lesz egy rövid enyhülés, de aztán tartósan hidegre fordul az időjárás a köpönyeg.hu előrejelzése szerint.

Vasárnap erősen felhős időre számíthatunk a hegyekben, valamint az ország északkeleti határszélen havas eső, hó is előfordulhat. Reggel szinte az egész országban fagyni fog, -7 és +1 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet. Délutánra +7 fok köré melegszik a levegő.

Hétfőn szórványosan előfordulhat eső, ugyanakkor pár órára kisüthet a nap délnyugaton, és az érkező meleg front miatt még egy kicsit visszamelegszik az idő, 12-16 fok közé enyhül átmenetileg.

Keddtől azonban újra lehűlés várható,

a csúcsérték 10 fok körül valószínű. Az északi szél egyre inkább megélénkül. 

Szerdán a maximális hőmérséklet már csak 7 fok körül fog alakulni, az északi, északnyugati szél pedig megerősödik. Csütörtökön már csak legfeljebb öt fok lehet, reggel pedig újabb fagyokra lehet számítani.

Érdemes már most elővenni a szekrényekből a télikabátokat. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Getty Images /  Kinga Krzeminska

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!