Hajmeresztő: tíz kilométert hajtott szemben a forgalommal az M30-as autópályán egy autós (VIDEÓ)

2023. november 06. 16:12

A rendőrök előállították a 73 éves hernádszentandrási sofőrt.

2023. november 06. 16:12
Egy ember meghalt, ketten megsérültek amikor két jármű összeütközött csütörtök este az M3-as autópályán Bag közelében - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A forgalommal szemben hajtott az M30-as autópályára az encsi lehajtónál kocsijával egy férfi, majd több mint 10 kilométert tett meg szemben a forgalommal Garadna csomópontig – közölte hétfőn a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Azt írták, hogy az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai a Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt. dolgozóival közösen állították meg az M30-as sztrádán, Garadna csomópontnál a forgalommal szemben haladó sofőrt.

Hozzátették, hogy a férfi csütörtökön, 8 óra előtt az encsi lehajtónál hajtott fel az autópályára, és több mint 10 kilométert tett meg szabálytalanul Hidasnémeti irányába.

A rendőrök előállították a 73 éves hernádszentandrási sofőrt az Encsi Rendőrkapitányságra, ahol a szabálysértési eljárás eredményeként a hatóság 71 500 forint pénzbírsággal sújtotta a szabálytalankodót, továbbá két hónapra eltiltotta a járművezetéstől – olvasható a police.hu oldalon.

(MTI)

Nyitóképünk illusztráció. Forrása: MTI/Máthé Zoltán

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik