Győzike privátban írogatott nekem, hogy hívjam már fel telefonon!

2023. november 20. 06:09

Összefutottam vele egy kozmetikai szalon koedukált mosdójában.

2023. november 20. 06:09
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Győzike egy rendkívül szórakoztató figura, bár pont nem abban az értelemben, ahogy azt magáról gondolja. Nemrég én is írtam róla egy szösszenetet, mert összefutottam vele egy kozmetikai szalon koedukált mosdójában és kissé meglepődtem azon, hogy ott mosta a haját, az arcát és borotválkozott a csapban. Ez pont abban az időben volt, amikor megjelent az energiaválság és bennem felmerült a gyanú, hogy szegény Győzikének annyira nem jött be ez a Fidesz celebség! Mert nincsen otthon meleg víz sem... 

A poszt után írogatott nekem privátban, hogy hívjam már fel telefonon! Persze felhívás nélkül is el tudtam képzelni azt a hisztit, amit levágott volna, így megspóroltam magamnak az élményt, sorry!

Most meg mit látok? Az RTL-t fenyegeti nyilvánosan az ügyvédjének írott levéllel és kéri tőle, hogy közölje velük, semmilyen formában nem akar ott szerepelni. Még úgy sem, hogy a Fókusz stábja bekukkantott a helyi kocsmába és megkérdezte az embereket Győzikéről. Szerinte ehhez az RTL-nek nincsen joga és egyébként is a vegyesboltba kellett volna menniük, mert ott normális emberek vannak. 

Győzike a nagy eszével célzott lejárató kampányt sejt a történések mögött, amelyek bimbózó politikai karrierjét már azelőtt kerékbe akarják törni, mielőtt szárba szökkenne. A támadás mögött a konkurens csatorna irigységét és azt a tényt véli felfedezni, hogy Fradi szurkoló lett belőle.

No, hát drága Győzike! Az a nagy büdös helyzet, hogy aki közszereplő, arról akkor ír, beszél, tudósít a média, amikor csak akar. S ehhez semmilyen engedély nem kell.”

Nyitókép: FICSOR MÁRTON

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makaó
2023. november 21. 16:22
Emlékszem arra a cikkre, hajmosásról szó sem volt. Lehet hogy lenyalta a haját, neki mindig olyan a frizurája. A lényeg, amit már a múltkor is meg akartam jegyezni, csak türtőztettem magam az az, hogy azon szörnyülködött ez a nagy eszű némber, hogy a Győző a kezével kente el a habot az arcán. Szerintem akkor kellett volna szörnyülködnie, ha ugyanezt a farkával tette volna. Ami azt jelenti, hogy a nőci leszbi, vagy soha nem volt egy napnál több ideig egy férfival.
faramuci
2023. november 21. 07:45
Írjál csak róla,egy színvonalon vagytok.....😂
fekete-hunyor
2023. november 21. 05:00
Ennek a nőnek egy szavát sem hiszem!
P.Béla
2023. november 20. 21:36
Hova süllyedt Győzike? Találkozik Perintfalvival.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!