Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Elzúgtak forradalmaink, mielőtt elkezdődtek volna

2023. november 08. 12:48

Nincs fogadókészség most sem idehaza a világforradalomra.

2023. november 08. 12:48
Vésey Kovács László
Vésey Kovács László
PestiSrácok

„A magyar nem forradalmár alkat, ezért itt nem teremnek endogén kommunisták sem. Ide mindig exportálni kellett az idegen nevelésű kommunistát, aki sosem tudott, ezért nem is nagyon próbált magyarul viselkedni. Ez a magyarázat arra, hogy amíg más népeknél összefértek a nemzeti célokkal és szellemiséggel, nekünk kommunistából is a leghitványabb jutott, aki a saját országában gyűlölt mindent, ami magyar. Mert az itteniek nem a mi földünkből nőttek ki, ahogy például a román és a cseh kommunisták a román és a cseh földből. Ezért nincs fogadókészség most sem idehaza a világforradalomra.

A világforradalom a történelmi baloldali program, de Magyarországon addig tudott nagy és népszerű lenni a baloldal, amíg az emberek a stabilitást, az állandóságot kötötték hozzá, és amíg nem verte szét a fennálló társadalmi rendet. Amikor viszont 2006-ban szétverte, azóta úgy megbünteték az emberek a baloldalt, hogy a hatalom közelébe szagolni se engedik.

Mostanra egyetlen baloldali erő maradt, amelyre viszonylagos tömegigény mutatkozik: Gyurcsány agresszív, lebüdösödött, irigy, proli posztkomcsi pártja, amelyről minden negatívuma mellett el lehet mondani, hogy legalább idehaza alakult meg az erjedt MSZP romjain, és (többnyire) nem Washingtonból, New Yorkból, Langley-ből vezényelték ide. Ők a magyarok mélypontja, de legalább magyarok. A közéletben pattogó woke-világforradalmárok viszont szellemükben teljesen idegenek, nem magyarok, és nem is tudnak úgy viselkedni. Nekünk se érdemes azzal fáradnunk, hogy annak tekintjük őket. A forradalmár ugyanis tőről metszett világpolgár, nincs nemzetisége, hanem a világfalu lakója. Bizonyára nem sértődik meg, ha annak tekintjük, ami.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Bojár Sándor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ez D-dúr és e-moll
2023. november 08. 23:17
"llnnhegyi ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. november 08. 13:51 ...Mi a probléma?" Az attól függ, mit tekintesz problémának. Ha számodra nem probléma a nemzet szellemi lezüllesztése és kiszolgáltatása a globális tőkének, akkor (számodra) nincs probléma.
gyzoltan-2
2023. november 08. 18:30
Aki aggodalmaskodik a magyarság jövőjéért, azt jogosan teszi! Súlyos gondok tornyosulnak Magyarország felett is, de a java a magyarságot érinti! Amennyiben a Fidesz, a kormányzat nem észleli a gondokat, nem korrigál a magyarság javára, úgy a kudarcot vonja, vonhatja a saját fejére, az önfejűség bűnébe esve..! Egyértelmű cselekedettekre van szükség, az üres szónoki készség mit sem ér... Minden állam szükségszerűen terrorista... -vagyis, vagy fokozzák a terrort, vagy végre a magyarság magyarországi helyzete kerül az előtérbe, partnernek, résztvevőnek tekintve a magyarságot... Ezt jó lenne, ha megfontolnák, s nem zsigerből cselekednének, hanem előre lépve, pénzfeldobással döntenének... -ebben az esetben a magyarságnak is csak lenne 50 % esélye...
Kanmacska
2023. november 08. 17:41
Így is nagyon jó, okos cikk, de érdemes a teljes írást elolvasni! Bizony, a kommunista forradalmár általában nem a magyar földben gyökerezik!
altercat1
2023. november 08. 17:28
A teljes igazsághoz tartozik, hogy a frankfurti össznémet gyűlésen határoztak egy új nagynémet birodalom létrehozásáról, amibe Ausztria úgy vehetett volna részt, ha Magyarországot önállóvá teszi. Ezért alakíthattunk kormányt. Persze a király maradt volna. Aztán a befolyásos zsófia, ferencjóska anyja nyomására nem lett semmi a belépésből, pedig egy Habsburg lehetett volna a császár. Ezért volt az engedékenység minden vonalon, még március 15.-én is. Az országgyűlés közben dolgozott, jobbágykérdés, áprilisi törvények, stb. Kossuth megajolt a "nemzet nagysága" előtt, amikor azok lemondtak a jobbágyok javára az azok által művelt földekről. Persze bennük volt a félsz, a lengyel példa okán, ahol haspókék ráuszították a nemesekre a parasztokat... Ha nincs ez a németesítési folyamat, haladtunk volna a Szécheny által megálmodott tervek szerint. Ebben a mai napig megosztott a nemzet, jó volt e az ellenállás, vagy nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!