Elárulta a Kétfarkú Kutyapárt vezére, miért nem tudják támogatni Karácsonyt

2023. november 21. 14:24

Az adományládikák ügye még nekik sem fér bele.

2023. november 21. 14:24
null

Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke volt Gulyás Márton vendége a Partizánban.

Gulyás azon kérdésére, hogy indulnak-e a főpolgármester-választáson vagy inkább kihagyják, Kovács Gergely azt válaszolta, szerinte nagyon nehéz megítélni Karácsony Gergely tevékenységét.

Részben azért, mert nem látom, hogy annak, amit a főváros csinál, mekkora része az, ami a főpolgármestertől jön, és mekkora része származik a közgyűléstől, és az ottani ellenzéki többségtől” – fogalmaz.

A Kutyapárt elnöke szerint lettek szimpatikus dolgok, amiket a főváros csinált, és korábban szóba sem jöttek;

ilyen például a közösségi költségvetés, vagy az autók kiszorítására tett próbálkozások, bár – mint fogalmaz – utóbbit szerinte picit gyáván csinálják.

Amikor lezárják pár napra a rakpartot, és lehet 40 fokban az aszfalton sétálni, az is jó, de talán le lehetne zárni az egészet, örökre, és be lehetne füvesíteni. De ugyanígy nem mernek egy sétálóutcát csinálni Budapesten” – mondja.

Ezt is ajánljuk a témában

Az adományládikák ügye még nekik sem fér bele...

Kovács Gergely leszögezi: „Annyit meg tudunk tenni – és szerintem így is fogunk tenni –, hogy nem indítunk ellene másik főpolgármester-jelöltet. De azért azt értse meg mindenki, hogy nagyon nehéz egy olyan embert támogatni, aki még ha kicsiben is, de csinált olyan dolgokat, amiért a Fideszt kritizálni szoktuk. 

Például a fővárosi konzultációt nagyon nehéz megkülönböztetni a nemzeti konzultációtól, illetve ez a béna »mikroadományos ügy« szintén nem a legjobban néz ki.

Szóval így direktbe támogatni nekem problémás lenne, szerintem bőven tök jófejség tőlünk, hogy nem indítunk ellene senkit.”

Úgy tűnik tehát, hogy a Karácsony Gergely-féle adományládikák ügye még a Kutyapártnak sem fér bele.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Partizán képernyőfotó

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 22. 16:31
Hiába erőlködik a KESMA,a főváros marad az írástudóké…😉
a-bukott-baloldal-nagy-bibikkel
2023. november 22. 12:43
Ha valaki kételkedne a drogok pusztító hatásában, nézzen rá a Főkutyára.💀
khomeini
2023. november 21. 15:57
ez a nem támogatom, de nem indítok ellene senkit dolog pont olyan, mint amikor nem szarok a kútba, csak a kávájára, és majd onnan belelököm...
Gullwing
2023. november 21. 15:19
Van sétáló utca bpesten....😁 De ezt pont egy drogosnak mondjam el....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!