Donáth Anna könyörtelenül leleplezte a Momentum féltve őrzött titkát

2023. november 29. 18:48

Végre megtudtuk az ellenzéki politizálás lényegét.

2023. november 29. 18:48
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Donáth Anna egy vérbeli, ízig-vérig politikus. Ja, nem. Sokkal inkább egy botcsinálta baloldali hőzöngő. Kivételes politikusi képességeit ismét bizonyította, mert egy nagyívű, előremutató megállapítást tett a Facebook oldalán: »Hadházy Ákos tökéletesen foglalta össze, mit gondol a Momentum az ellenzék megújításának akadályairól és lehetőségeiről, na meg a hiteles ellenzéki politikáról. Csak úgy lehet esélyünk a Fidesz ellen, ha meggyőzzük a választókat, hogy az ellenzék másképp csinálná a dolgokat, mint a Fidesz – írja Hadházy Ákos. Nincs is mit hozzáfűznöm.«

Ez nagyszerű!

Végre megtudtuk az ellenzéki politizálás lényegét. A gond csak az, hogy a magyar emberek éppen azért nem szavaznak a baloldali pártokra, mert pontosan tudják, hogy másképp csinálnák a dolgokat, mint a Fidesz. Segítek: rosszabbul, sokkal rosszabbul. Ez ilyen egyszerű. Nem kell túlgondolni.”

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannluipigus
2023. november 29. 19:28
Ugyan már, Kannácska, milyen titokról beszélsz? Már az egész ország tudja, hogy Gelencsér egy ostoba balfasz.
states-2
2023. november 29. 19:27
Hadházy az iránytű, így aztán tuti zátony.
nyugalom
2023. november 29. 19:20
A hazugok, arulók! Maffia.
lemez
2023. november 29. 19:19
A momemtum egy nemzetkózi felforgató kiképzett úgynókcsapat.Az unióban ellenúnk dolgozik,gátol mindenben.Becsaptàk választóikat,mit gondoltak ,majd majdant csinálnak.Fekete -Gyór megmondta ha itt nem sikerúl,továbbállnak.De addig is elég kárt okoznak országunknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!