Dömötör Csaba kertelés nélkül összefoglalta a DK gazdasági programját

2023. november 06. 18:12

„Önök biztosan nem azok, akikre várunk” – fogalmazott a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

2023. november 06. 18:12

Az ország jövedelmi megosztottságáról, valamint az Európai Unió előtt álló kihívásokról volt szó a napirend előtti felszólalásokban az Országgyűlés hétfői ülésén.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára reakciójában hangsúlyozta: a kormány sok döntést hozott, hogy ellensúlyozza a nehéz gazdasági helyzetet, a baloldal viszont egyetlen ilyen döntést sem támogatott.

Hozzátette: az árnyékkormány az árkorlátozásokat ostobaságnak tartja, nem támogatja a csok pluszt sem.

„Nagy türelemmel várjuk annak a bármilyen baloldali erőnek az eljövetelét, amelynek a politikája nem megszorításokról, adóemelésekről és a jól működő, meglévő programok leépítéséről szól. Egyelőre nyomát sem látjuk ilyen politikai erőnek a baloldalon, csak egy dolgot tudunk: önök biztosan nem azok, akikre várunk” – fogalmazott.

A DK eltörölné a rezsicsökkentést és kivezetné az atomenergiát Magyarországról, mindez pedig hatalmas áremelkedéshez vezetne tette még hozzá Dömötör Csaba.

(MTI / Magyar Nemzet)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claudius1
2023. november 06. 22:56
Na büdösbarom fideszjobbágyok, mi a gazditok programja? 40%.os élelmiszerinfláció, forint gyenge, sírnak a faszparasztok az EU-nak pénzért, MÁV, POSTA tönkretéve, mocskos NER és a rokonok gazdagodnak. tÖBBSZÖRÖS ÁRON VESSZÜK A GÁZT A GYILKOS PUTYINTÓL, A REZSICSÖKKENTÉS NAGY HAZUGSÁG, Idióta faszfej barmok vagytok. Idióta SZEMÉT
Akitlosz
2023. november 06. 21:37
Mivel a Fidesz nem is létező gazdasági programját képtelen összefoglalni. 2010-ben volt utoljára új programja annak a pártnak.
Kanmacska
2023. november 06. 20:55
Tomaso Most ne a galaxisokról beszélj, hanem válaszolj! Sumákolsz, mi? Nem megy az egyenes válasz? Miért, támogatja a szociáldemokratának mondott DK a csok pluszt és nem vezetné ki az atomenergiát? Milyen szociális intézkedést szavazott meg az elfogulatlan, tárgyilagos DK az utóbbi egy évben? Nos?
chief Bromden
2023. november 06. 20:36
Ez van a kottájukban. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!