Dobrev Klára: Vissza fogjuk venni a földet azoktól, akik azt csak ellopták a magyaroktól!

2023. november 13. 20:27

Az agráriumban szociáldemokrata fordulatra van szükség, aminek az egyik alapgondolata az, hogy „hagyjuk abba végre az ellenséggyártást” – jelentette ki a DK-s politikus.

2023. november 13. 20:27

Az EP-képviselő arról beszélt a DK nyíregyházi rendezvényén, hogy a 19. század vége, a 20. század eleje szinte a magyar mezőgazdaság virágkora volt, mert Magyarország volt Európa éléskamrája. Az elmúlt 13 évben azonban nemcsak Lengyelország, de Románia is lehagyta Magyarországot a mezőgazdasági termelés teljesítményében – mondta Dobrev. Az okokat kereső politikus kijelentette, a kormány nem vállal felelősséget azért, hogy „tönkretette” az ágazatot.

Vissza a múltba – szociáldemokrata fordulatot sürget a DK

Az agráriumban szociáldemokrata fordulatra van szükség, aminek az egyik alapgondolata az, hogy „hagyjuk abba végre az ellenséggyártást” – jelentette ki, majd hozzátette, a kabinet vidékfejlesztési és mezőgazdasági politikája azonban kimerül abban, hogy „mindenki mindenkiben ellenséget lát”.

Egy olyan kormány „ül a nyakunkon”, amely kizárólag a milliárdosok, a multik, a nagy vagyonnal és hatalommal rendelkezők érdekeit nézi, amelynek nem számítanak azok a milliók, akik egész nap „gürcölnek”

– hangsúlyozta. A politikus hozzátette: a mezőgazdasági támogatások hetven százalékát a legfelső tíz százalék „nyúlja le”.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Deák Dániel

Facebook

Idézőjel

Az EP-választásra Gyurcsányék úgy tekintenek, ahol végleg kiteljesedhet a dominanciájuk a baloldalon, bedarálva mindenkit!

Az egyik legnagyobb gond az, hogy a mezőgazdaságban az embereknek „mérhetetlenül alacsony bérekért” kellene napi 14-16 órát dolgozni – mondta Dobrev Klára, aki tisztességes béreket ígért az agráriumban, és leszögezte, hogy a fejlesztési pénzeket arra kell fordítani, hogy a magyar agrárium az elkövetkező évtizedekben is versenyképes maradjon, és meg tudjon felelni a klímaváltozás miatt kialakult új követelményeknek.

(MTI)

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 17. 17:11
Dobrev Kláráról is sok mindent megtudunk ha elemezzük a nevét, annak betüinek átrendezése révén. Az ö neve egy vérengzös jakobinus forradalom titkos üzeneteivel kapcsolódik össze: "BÁRD VAKEROL" - (vakerol = beszél), azaz "a bárd/guillotine beszél". Ez egy titkos felhívás a puccsot követ vérengzés megkezdésére. "BORDA LEKVÁR" - Ez lenne a lázadó gyurcsányisták fizetsége. Aki egy Fideszest elintéz, lekvárt fözhet a bordáiból. "BAL ORVKÁDER" - Kimondottan baloldali orvkádereket verbúválnak az akcióra. "KÁBA LORD VER" - Ez kivételesen a Gyurcsány-házaspár belügye. Fecó, a ház ura ittas kábulatban verni szokta a feleségét.
Krupp Skya
2023. november 16. 11:42
Rákosiék/Kádár/Apró is azzal nyertek választást, hogy földet osztottak, na meg a kék cédulával, aztán azoktól is elvettétek a földet akik nem is kaptak. Árnyékból ez nagyon ügyes lesz is aki elhiszi a Napon ha elégé megsüti a fejét a Nap.
Krupp Skya
2023. november 16. 11:33
A kurva anyádat! pont nagyapád volt Kádárral hatalmon amikor 1973-ban elvettétek nagyapám földjét Nagy Imre írta a lányának Nagy Erzsébetnek 1958 junius 15-én: " Pénzt nem tudok küldeni. Más újság nincs. holnap akasztják apádat, Apró Antalék."
betik
2023. november 15. 13:28
A mocskos komcsi felmenőid nem földet osztottak, hanem koboztak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!