Bottal vert rá a Skodára a kisteherautó sofőrje Pécsett, majd a kormányt is ráhúzta (VIDEÓ)

2023. november 22. 20:51

Nem tudni, pontosan mi vezetett a konfliktushoz.

2023. november 22. 20:51

Nem mindennapi jelenetet rögzített a Budapesti Autósok egy olvasójának fedélzeti kamerája november 22-én, szerdán reggel Pécsett az 57-es út és a Siklósi út találkozásánál.

A felvételen is jól látható, hogy a piros lámpánál a Volkswagen kisteherautó sofőrje az ablakon kihajolva egy bottal hadonászott a mellette lévő Skodás felé, 

majd néhányszor rácsapott az autó elejére.

A kisteherautó a zöld jelzésnél továbbhajtott, de a kereszteződésben bevárta a Skodát, majd kétszer ráhúzta a kormányt. 

Az egyelőre nem derült ki, hogy mi vezetett a konfliktushoz – írta a videó beküldője.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
contractor-2
2023. november 23. 13:00
Amúgy hol van ilyenkor a rendőrség? Ausztráliában teljesen köznapi színekre festett 'kivevő autókkal' autóznak civilben a rendőrök, pont az ilyen esetek miatt is. Nem a csip-csup közlekedési kihágásokra utaznak, mert arra ott van a normál rendőrség is. De, ha egy ilyen 'kivevő autó' valaki után ott elindul, akkor 99,99% hogy ugrik a jogsi is ott a helyszínen és járhat bírósági tárgyalásokra is az illető.
kizokkentido
2023. november 23. 08:19
Ritka a felvétel, mint a római tanuló vezető. xD
kuzmics
2023. november 23. 06:09
Azonnal elvenni a jogosítványát, mentálisan alkalmatlan.
stormy
2023. november 23. 01:47
"Nem tudni, pontosan mi vezetett a konfliktushoz." az hogy az egyik skodás a másik meg furgont vezet. az egyiknek nem volt pénze audira, a másik max éretségivel egy fos kft furgonját vezeti minimálbérért. és mindkettő dühös a világra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!