Kínos baki: a HVG szerint Nacsa Olivér a Fidesz országgyűlési képviselője

2023. november 17. 15:04

Egyetlen mondatban két csúnya baki a baloldali lap tudósításában.

2023. november 17. 15:04

Munkatársunk a minap végzett kutatómunkája során olvasta át a HVG múlt heti Kormányinfóról közölt tudósítását. A lap kitért arra a kérdés-válaszra is, amelyet Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő egy kereszténydemokrata javaslattal kapcsolatban kapott, s melyre reagálva közölte: a kormány vizsgálja az energiaitalok kiskorúak számára történő betiltásának lehetőségét. 

A lap egészen pontosan ezt írta: „Szentkirályi Alexandra elárulta, hogy a kormány tárgyalja Nacsa Olivér és Hollik István fideszes képviselők azon javaslatát, miszerint 18 év alattiak nem vásárolhatnának és fogyaszthatnának energiaitalokat.” 

 

A lap munkatársai minden bizonnyal a javaslatot előterjesztő parlamenti képviselő Nacsa Lőrincre gondoltak, vele szemben ugyanis Nacsa Olivér nem tagja az Országgyűlésnek, humoristaként dolgozik. De ezzel nem ért véget a bakik sora: Nacsa és Hollik ugyanis a HVG állításával szemben nem a Fidesz, hanem a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) képviselőcsoportjának tagjai

Nacsa Lőrinc a javaslattal kapcsolatban egyébként a Mandinernek is nyilatkozott. Mint kifejtette, indítványuk mindenekelőtt gyermekvédelmi kérdésként értelmezhető, bár egészségügyi hatásai is jelentősek. A teljes interjút ide kattintva olvashatja el: 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mnandi
2023. november 19. 20:41
ezért helytelen, ha a haladár sajtó magára állandóan "SZAKMA"-ként hivatkozik. Ugyanis - mint azt tanult kollégámtól régebben megtudtam - szakma csak kettő van: b@sszakma, vagy neb@sszakma! Az összes többi csak foglalkozás.. 😎
Pelso j.
2023. november 17. 20:24
Hát nem teljesen mindegy?
tetx
2023. november 17. 20:09
a szarlibsiknek pedig ez gigászi agyteljesítmény volt, most évekig nem tudnak írni ennyire jót.
Szutykok
2023. november 17. 19:59
Durván taknyosra szopatták a propagandista ciganykurvát, valaki nem tudja a nevét ráköszönnék facén:DDD https://pestibulvar.hu/2023/11/12/nem-birta-a-nyomast-sirva-menekult-a-tv2-riportere-a-kamera-elol/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!