Azahriah mindenkié

2023. november 08. 23:09

Sokszor elmondja, hogy megpróbál ahhoz hozzászólni, amihez ért, és a politika nem ilyen, azt csak figyelgeti.

2023. november 08. 23:09
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina

A rokon gyerekeket mindig kérdezgetem, hogy milyen zenét szeretnek – és így került elő Azahriah, a fiatal magyar énekes, aki szinte a semmiből érkezve jövőre háromszor megtölti a Puskás Arénát. Egyből bejött a zenéje, egyrészt mert szeretem az arab muzsikát, másrészt mert megnéztem a vele készült beszélgetéseket, és közel éreztem magamhoz. Két dolog fogott meg igazán. Egyrészt ugyanúgy kirúgták az iskolából, mint engem, és az ezzel járó szorongás, értetlenkedés, sebzettség közös bennünk. Másrészt tetszik a kedvessége és az az ön­reflexiója, ahogy a sikereket kezeli. Nem akar elszállni, erre nagyon figyel, és régi botrányaiból is tanult már talán.

Jó mélyről indult tehát, de azóta kerüli a bulvárt. Nem lehet tudni, hogy ki a barátnője, vagy hogy mit evett tegnap. Érdekes, hogy a tévékben sem szerepel, csak kisebb podcastokba ment el beszélgetni. A sikerét a saját csatornáján érte el. Van olyan videója, amit már 38 milliószor néztek meg. Most pedig háromszor megtölti a Puskást, a harmadikra se lehet már jegyet kapni – próbáltam.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. január 06. 10:54
Nem számít hogy nem ért hozzá.A többi nyomott sem.Nem az a lényeg.Annál inkább felhasználhatók az irányítók számára.
Osztap_Bender
2023. november 13. 15:09
Mindenkié?! Talán Petőfi, Jókai, Arany, Gárdonyi, Erkel, ők igen. No de ez a macskajancsi?
Kamocsa
2023. november 13. 14:31
Három arénás teltházas koncert? Csak pislogok! A gyerek buta, tanulatlan, műveletlen. Belehallgattam az egyik előadásába, semmit nem értettem. Erre vevők a mai fiatalok? Döbbenet!
N.N.
2023. november 13. 07:29
Én vagy három számába hallgattam bele, egyiket sem írtam egy percnél tovább. A szövegekből egy szót sem értettem, ezért beleolvastam párba. Kár volt. Nem Azariah szégyene, hanem azoké, akiknek ma ez az érték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!