„Az ügy morálisan elfogadhatatlan” – nem csitul a botrány a Gyurcsány-párt színházjegy-mutyija körül

2023. november 28. 16:04

Ifj. Lomnici Zoltán szerint a politikai felelősség kérdése egyértelműen felvetődik, „az átlagembernél sokkal tehetősebb baloldali politikusoktól pedig arcátlan, hogy elvárják, hogy kedvezményes jegyeket igénybe véve nézhessenek meg színházi előadásokat”.

2023. november 28. 16:04
null

Ahogy arról mi is beszámoltunk, sajtóhírek szerint jelentős kedvezménnyel kaphatnak jegyet a Demokratikus Koalíció tagjai a fővárosi fenntartású Katona József Színházban a novemberi előadások jegyáraiból.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek:

Köszönjük, hogy a DK közösségének tagja vagy, amit egy különleges lehetőséggel szeretnénk meghálálni! November végéig kedvezményesen – akár 30 százalékkal olcsóbban – vásárolhatsz jegyet Budapest egyik legjobb színházába, a Katona József Színházba!” – állt egy nyilvánosságra került levélben.

A hír kirobbanása óta már több színházi és kulturális szereplő is kommentálta a történteket – Vidnyánszky Attila bicskanyitógatónak, Kálomista Gábor aggályosnak, Jordán Tamás pedig helytelennek nevezte a helyzetet.

Ezt is ajánljuk a témában

Az alkotmányjogász is elítélte a színházjegy-mutyit

Ifj. Lomnici Zoltán a Katona József Színházban kirobbant jegybotrány kapcsán az Origónak nyilatkozva többek között arról beszélt, hogy 

a politikai felelősség kérdése egyértelműen felvetődik.”

Mint fogalmazott: „az ügy morálisan elfogadhatatlan, az átlagembernél sokkal tehetősebb baloldali politikusoktól pedig arcátlan, hogy elvárják, hogy kedvezményes jegyeket igénybe véve nézhessenek meg színházi előadásokat” – tette hozzá. Ifj. Lomnici, aki szerint ebből is látszik, „hogy ők nem a nép emberei, és nem a választókért, hanem a választók pénzéből saját magukért dolgoznak”. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Fidesz Budapest

Facebook

Idézőjel

Vajon a Gyurcsány-Karácsony paktum része volt a kedvezményes színházjegy is?

***

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 29. 18:39
A SZEMLÖHEGYI DÉMON TÖREDELMES VALLOMÁSA: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Lajoss
2023. november 29. 16:29
A kislomnici szinvonalához méltó ügy…Bruhaha
irmag2
2023. november 29. 09:31
A nagyon elcseszett, bolsik szervezte privatizáció után, ez ismét egy magyarság-ellenes újraosztási kísérlet. Összhangban a külföldről kapott dollár-euró támogatásokkal. Nem maradhat büntetlen!
Mich99
2023. november 29. 02:33
Mutyi Koalíció = Moslék
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!