Allah a metrón

2023. november 20. 22:03

Tényleg ezt akarták? Tényleg ebbe kellett torkollnia a híres Willkommenskulturnak?

2023. november 20. 22:03
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Demokrata

„Jár körbe a világhálón egy föltehetően mobiltelefonnal rögzített rövid videó, amely az egyik berlini metróállomáson készült. Húsz-harminc fiatal arab férfi vonul rajta, Allahu akbart és még valami arab jelszavakat kiabálva. Nem bántanak senkit, a helybéli járókelők mégis döbbenten nézik a hihetetlen vonulást.

Nem volnék meglepve, ha ez a jelenet sok németet jobban elgondolkodtatna, mint akárhány politikusi szónoklat. Tényleg ezt akarták? Tényleg ebbe kellett torkollnia a híres Willkommenskulturnak? Wir schaffen das, megcsináljuk, jelentette ki a 2015-ös migránsválság csúcspontján Angela Merkel német kancellár. Nem volnék meglepve, ha sok német, látva ezt a jelenetet meg a sok hasonlót, most azt mondaná: hát danke schön, jól megcsináltátok.

Bizonyára a közveszélyes doktriner ostobaság iskolapéldájaként tanítják majd a történelemkönyvek a német zöld-ballib politikai elitnek azt a döntését, hogy a legnagyobb energiaválság közepén leállították az olcsón és karbonsemlegesen termelő atomerőműveket. Semmivel sem volt kevésbé ostoba az a föltételezés is – amiben a német kereszténydemokraták is vastagon benne voltak –, hogy a korlátlanul beáramló migránsok az új hazában majd egykettőre derék németté lesznek, és az lesz a legfőbb vágyuk, hogy egyszer bőr rövidnadrágot öltve részt vegyenek a müncheni sörfesztiválon.

Nyugat-Európa népei ma gazdagok, gyöngék és fogyatkozók, a beáramló új honfoglalók szegények, erősek és napról napra többen vannak. Ostobának, önteltnek vagy vakhitűnek kell lennie annak, aki nem látja, mindez hova vezet. Nem volnék meglepve, ha Nyugat-Európában is egyre többen válnának látóvá, ha egyre többen lennének azok, akik végre megértik, átlátják ezt a rájuk nézve halálos veszélyt hordozó folyamatot, és olyan politikusokhoz fordulnak, akik megpróbálják útját állni a kibontakozó népességcserének. Talán a jövő évi uniós választásokon már megmutatkoznak ennek az eredményei. A nagy kérdés azonban megmarad: nem késett-e már el Európa a felismeréssel?”

Nyitókép: X

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos-2
2023. november 21. 10:36
Ez az utolsó német (nyugati) generáció szépen átadja a helyét az életrevalóbbaknak, s majd száz év múlva a kontinens kormányfőinek találkozóján a magyar miniszrerelnök elmondhatj amagáról: európaiak közt egy fehér. És talán nem is fog sajnálkozni.
strz-123
2023. november 21. 09:14
A baloldal számára a hagyomány, a család, a nemzethez tartozás lebontandó. Ha ezt tudjuk, akkor érthető az ami minden normális ember számára érthetetlen, hogy miért csinálják?
egonsamu
2023. november 20. 22:31
Germanisztánt gyakorlatilag már meghódították Allah harcosai. Német birka örömmel legyilkoltatja magát, vagy szívesen lesz az "igazhitüek" szolgája...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!