A hátsó ajtó

2023. november 30. 08:34

Karácsony menekül. Csoda-e, hogy ez a két lábon járó szerencsétlenség nem kíván szóba állni egyetlen újságíróval sem?

2023. november 30. 08:34
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Karácsony menekül. Menekül a sajtó munkatársai, de leginkább saját maga elől. Mert az még hagyján, hogy soha egyetlenegyszer nem vállalt még felelősséget semmiért életében, most csőstül jönnek a gondok. (...)

Csoda-e, hogy ez a két lábon járó szerencsétlenség nem kíván szóba állni egyetlen újságíróval sem, Heiter és Bohár kolléga elől pedig kifejezetten bujkál a titokzatos hátsó ajtókat igénybevéve?

Bujkálna ő a magukat nagyon függetlennek, objektívnak és szakmailag utánozhatatlannak tartó balliberális kollégák elől is, csak ők valahogy nem üldözik mostanság, aminek okát e lap olvasóinak nem kell magyarázni. A baj csak az, hogy bujkálásával nem teszi meg nem történtté a kampányfinanszírozásra vonatkozó szabályok kijátszását. Azt hitték, jól kitalálták, hiszen csak a pártoknak volt szó szerint tiltva külföldi pénzek bevonása erre a célra. Ráadásul szankciók sem sújtották azt, aki megszegte a kijátszható szabályt. De azért mi ne feledjük ennek a valóságos olvasatát, miszerint idegen pénzből, idegen érdekek mentén ez a magát rendkívül demokratikusnak és jogállaminak tartó bagázs megpróbálta megbuktatni a nemzeti kormányt, és már megint trükközéssel, sunyisággal és törvénytelen módon akarták befolyásolni a magyar választópolgárok akaratát.

Elemi érdekünk, hogy záros határidőn belül fogadják el a parlamentben a szuverenitás védelméről szóló törvényt, ami bezárja ezeket a kiskapukat. És derüljön fény minél hamarabb minden részletre, a csalókra, hamisítókra, pénzmosókra pedig csapódjon rá a börtön ajtaja! Ne a hátsó, hanem a főbejárat.”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2023. december 01. 11:01
láttad már a gazdádat nem szóba állni a sajtóval, igaz gajdics? na, ugye. ti meg eleve nem vagytok a sajtó munkatársai, ahogy azt huth és az origós majom beismerte. erről ennyit.
Osztap_Bender
2023. december 01. 07:08
Karácsony egy nagy tehetségtelen barom. Azonban ne örülj, te sem vagy különb! Ilyen múlttal és tehetséggel egy normális országban talán áruszállító lehetnél az ottani Lehel piacon.
llnnhegyi
2023. november 30. 20:53
Ottó! Szalayék Bobri Kristóf honvédelmi miniszter a 48 perc műsorban fossa a nagy semmit! Mikor rúgjatok ki?
mreinstand-2
2023. november 30. 16:04
Gajdics bohóc, azt mondd meg nekem, hogy ha karácsony “ két lábon járó szerencsétlenség”, és ennek ellenére nyugdíjazta taplóst, akkor taplós micsoda?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!