A hatalom, amely úgy váltogatja az elveit, mint más az alsógatyáját, nem méltó a budapestiek bizalmára

2023. november 21. 22:01

Még ahhoz is gyávák, hogy saját nevükben adják be a javaslatot, rábízták azt a félfasiszta testvérpártjukra.

2023. november 21. 22:01
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Alig hét hónappal a választás előtt a Fidesz újra módosítani próbálja a Fővárosi Közgyűlésre vonatkozó választási szabályokat. Még ahhoz is gyávák, hogy saját nevükben adják be a javaslatot, rábízták azt a félfasiszta testvérpártjukra. 2014-ben eltörölték a listás választást, hogy így csináljanak többséget maguknak, most visszaállítanák a korábbi rendszert, mert abban bíznak, hogy így tudják elvenni az ellenzéket. Most szólok: nem fog menni. A hatalom, amely úgy váltogatja az elveit, mint más az alsógatyáját, nem méltó a budapestiek bizalmára.”

Nyitókép: Facebook


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ohel
2023. november 23. 11:48
Akkor jól értem Karácsony Gergely lemondott. Hiszen nem méltó a bizalomra, mert ő nem csak váltogatja az álláspontját, de a villamos is elütötte. Meg a kezek is tiszták. :D
kishegyi
2023. november 23. 04:36
Önállótlan, lusta, teszetosza vigyorgó, remélem fő(hülye)polgármesterként fogynak a hónapjai egyre gyorsabban, aztán a Nyírségig futhat, úgy kiszavazzuk a hatalomból! Négy év, Istenem, mekkora kár!
august
2023. november 22. 22:00
" A hatalom, amely úgy váltogatja az elveit, mint más az alsógatyáját, nem méltó a budapestiek bizalmára.” ----- Nocsak, nocsak, csak nem Karácsony úr fogja elfönteni, hogy ki méltó Budapest bizalmára? Állandóan azzal jönnek, hogy Orbán nem az egész országot képviseli, erre itt van fájós térdű biciklista, amelyik Budapest nevében beszél. Az alsógatya (vagy nadrág) gondolom a nagy szemétszedés óta kisérti, amióta vele fényképezkedett.
llnnhegyi
2023. november 22. 21:06
Karácsony Gergely megroggyant főpolgármester számára már előkészítették a vezető szárat! Nem igaz,hogy ezt nem sejti. Akkor hülye és magas!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!