„A főváros működésével kapcsolatos további ismerkedéshez sok sikert kívánunk” – Karácsony reagált Brenner indítására

2023. november 21. 18:32

Újabb jelölt jelentette be indulását a főpolgármesteri posztra.

2023. november 21. 18:32

Karácsony Gergely a következőt nyilatkozta a Telexnek azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik-Konzervatívok kedden bejelentették, Brenner Koloman személyében saját főpolgármester-jelöltet indítanak: „A főváros működésével kapcsolatos további ismerkedéshez sok sikert kívánunk.”

A Jobbik-Konzervatívok jelöltje a programja szerint nagy hangsúlyt fektetne a budapesti közbiztonság, köztisztaság és közlekedés javítására,

valamint tisztázná az elektromos rollerek jogi és közlekedési státuszát. Emellett pártjával népszavazást kezdeményeznek a Lánchíd új forgalmi rendjéről.

A Telexhez eljuttatott nyilatkozatban Karácsony azt írta: „Mivel Brenner úr ezidáig Sopronban indult a választásokon, feltehetően elkerülte a figyelmét, hogy a Lánchíd forgalmi rendjéről nem a főpolgármester, hanem 136 ezer budapesti döntött az első Budapesti Lakógyűlésen.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Soós Lajos
 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. november 22. 12:16
A főváros kerékpárkaróval működik, azt hiszem nem sokára te is azzal fogsz adjunkus elvtárs. Kézcsókom a többi ÁVH-snak a város házán!
nnjohn
2023. november 22. 08:40
KergeGeri !!! Te még 4 év után sem tudod, hogyan működik!!!! Vagy azt hitted, te már úgy születtél?? Brenner előbb beletanulna pár hónap alatt, mint te 20 év alatt. Angol nyelvivizsgad megvan mar ?? Ja, még az se sikerült... Pedig amíg a sofőröd vezeti a kocsit, simán tanulhatnál az üres perceidben.
Krupp Skya
2023. november 22. 07:48
"Tommaso ÁVH-s elvtárs ! ÉRDEKES, a FIDESZNEK BUDAPESTEN MÉG JELÖLTRE SEM FUTJA. Orbán muszáj lesz hatalmi szóval kijelölni valakit, akivel KariGeri feltörli a padlót. Vagy -- ellenfél nélkül győz. " Gyurcsány is felmosta a padlót Orbánnal. Gyurcsány azóta is az ÁVH-s felmosórongyot csavargatja a pályaszélén.
Krupp Skya
2023. november 22. 07:40
Nem sok különbség van köztük, ez egy Brenner, Karácsony meg egy Bránner.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!