Senki nem hívta a 444-et, mégis bejutott a Fidesz Polgári Estjére

2023. október 11. 12:15

„Köszönöm a 444-nek, hogy segítik a Fidesz kampányát az üzeneteink minél szélesebb körben való terjesztésében!” – írta bejegyzésében Hidvéghi Balázs.

2023. október 11. 12:15

Bár senki sem hívta a 444-et a Fidesz Ferencvárosi Polgári Estjére, amelyen Hidvéghi Balázs tartott beszédet, egyik újságírójuk mégis bejutott az eseményre. A Fidesz-KDNP Európai Parlamenti képviselője egy Facebook-posztban reagált a lap cikkére, amelyben a következőket írta:

A 444 beslisszolt oda, ahova nem hívták.... 

Olyan görcsösen erőlködtek egy ütős lejáratócikk megírásán, hogy például még azt sem sikerült eltalálni, hogy az a nagy folyó Strasbourg mellett nem a Szajna, hanem a Rajna… Hiányos földrajzi ismeretek és hívatlan vendégek ide vagy oda; köszönöm a 444-nek, hogy segítik a Fidesz kampányát az üzeneteink minél szélesebb körben való terjesztésében!” – olvasható a bejegyzésben.

Nyitókép: Facebook

 

Tavaszi kampány

Kapcsolódó cikkek

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. október 11. 18:58
A fidesz polgári estje? Ja. Korrupt tolvajok egymás között. Egy kis zártkörű orbitfelszopás.
Héja
2023. október 11. 17:41
Odapofátlankodtak, magukból csináltak hülyét (nem először).
lájkbajnok
2023. október 11. 14:13
Érdekes, amikor értelmes politikai diskurzustól van szó, akkor soha nem kerül elő a Fidesz EP-frakció neve. Viszont amikor botránytól zengenek a brüsszeli buzibárok, akkor akkor egyből magukra vonják a figyelmet.
lauderstenonis-2
2023. október 11. 14:10
Mivel nem zártkörű volt a rendezvény, ezért totálisan értelmetlen a picsogás amiatt, hogy újságírók is megjelentek ott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik