Reagált az RTL a vágók sztrájkjára!

2023. október 16. 17:29

A vállalat szerint nem állnak a tüntetőkkel közvetlen szerződéses viszonyban.

2023. október 16. 17:29
RTL, RTL Klub

Az RTL műsorait vágó személyek nem az RTL munkavállalói, hanem a gyártópartnerei foglalkoztatják őket – közölte az RTL Magyarország arra reagálva, hogy hétfő délelelőtt demonstrációt tartottak a RTL székháza előtt a csatorna főműsoridős műsorait készítő vágók és más műszaki dolgozók. A Média1 beszámolója szerint a vállalat azt is közölte, hogy

a demonstrációról nem kaptak képviseleti joggal rendelkező személytől hivatalos és jogszerű előzetes tájékoztatást.

„Az RTL Magyarország bízik benne, hogy az esetleges vitás kérdések mielőbb rendeződnek, és nem azoknak a nézőknek az érdekei sérülnek a konfliktusban, akiknek szórakoztatásáért, tájékoztatásáért mindenki közösen dolgozik az iparágban.” – írta a televíziós társaság.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, az RTL főműsoridős műsorainak műszaki feladatait végző, például a vágásu munkálatokban részt vevő emberek egy része hétfő reggel munkabeszüntetésbe kezdett, mivel elégedetlenek a munkafeltételekkel. Az elégedetlen munkavállalók rövid, rendőrségen bejelentett utcai demonstrációt is tartottak az RTL Nagytétényi úti székháza előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannsebastian
2023. október 17. 00:04
Nem ismerem ezt az adót! Feltehetően kurva jelentéktelen. Sag schon.
Syr Wullam
2023. október 16. 21:24
Na, ezt nem láttam jönni. (Nincs tévém húsz éve.) :-)
KBA98
2023. október 16. 20:40
Így se nézik az rtl-t, ha még szarakodnak is a dolgozókkal, akkor mi lesz?
Temeráf
2023. október 16. 20:33
Mekkora szar ez a csatorna! Kb. vagy 10 éve volt, hogy a reklám adó miatt szaladtak hisztizni brüsszelbe, na azóta nem láttam az rtl klubbot mert nincs is beállítva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!