Próbálom megérteni az Azahriah-jelenséget

2023. október 20. 11:33

Három teli stadion, ilyen nem történik véletlenül.

2023. október 20. 11:33
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Próbálom megérteni az Azahriah jelenséget. Három teli stadion, ilyen nem történik véletlenül. Nyilván az önerősítő felhajtás, stílszerűen szólva a hájp is szerepet játszik, manapság a híresség híressé tesz, Kim Kardashian például ebből lett dollármilliárdos. De a semmit nem lehet hájpolni. Volt már előtte tele aréna, milliós youtube nézettség. 

Nézem a youtube koncertfölvételeket, a klipeket. A zene rendben van, de nem hiszem, hogy önmagában a zene működne ennyire, ezt a minőséget elég sokan tudják. Azt hiszem, ez a fiú a korosztályának életérzését találta telibe, elsősorban a szövegeivel, aztán a körülményekkel, az egész figurájával. Arról beszél, amiről ők beszélnek, és legfőképpen azon a nyelven, amelyen ők beszélnek. Hogy egy dalsorát idézzem: tudja, mi a fless.

Ezt is ajánljuk a témában

És a nagy összetartozás-érzés. Hogy ez mi vagyunk, együtt vagyunk, ez a közösségünk, értjük egymást. Nagyon is közeli élmény ez ahhoz, amikor a focimeccsen hatvanezren énekelik a Nélküledet. Azahriah dalait is vele énekli a közönség. Nem azért mennek oda, hogy halljanak tőle valami újat, ellenkezőleg, hogy együtt éljék át a már ismert élményt. 

Fog ez külföldön működni? Novemberben kiderül.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konyvtaros-0
2023. október 21. 11:26
Nem hiszem,hogy egy politikusnak foleg ha idos ezzel kellene foglalkoznia,hogy megertse az erthetetlent.ezek a fiatal fanok erzest vesznek a koncertjeggyel es ha az altalk imadott alany odasza*ik a szinpad kozepere azt elegedetten elfogyasztjak.
Lakat1983
2023. október 20. 23:06
Buggyos fos balkáni mulatós összegányolt "szövegekkel". A 3+2, Zámbó Jimmy és a Lagzi Lajcsi-féle Dáridó hazájában ez egyáltalán meglepő.
gondolkodj-2
2023. október 20. 19:08
Jeruzsálemi 3+2. Egyszer még ciki lesz a mostani rajongóknak.
Grogu
2023. október 20. 16:48
Látom itt sokan ahhoz is egyszerűek, hogy megértsék az Azah' jelenséget, ezért inkább fikázzák. Ha nem érted ne hallgasd, hagyd meg másoknak, nem neked való..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!