Pankotai Lili az aradi vértanúkhoz hasonlította a 13 kirúgott pedagógust

2023. október 06. 18:44

A Budai Váralagút fölé is kilógattak egy molinót.

2023. október 06. 18:44

Pankotai Lili legújabb Facebook-bejegyzésében párhuzamba állította a tragikus történelmi eseményt a „mai állapotokkal”.

„AZ OKTATÁS VÉRTANÚI

Haynau 13 honvédtiszt = Pintér 13 tanár. Csak az idő és a körülmények változnak, de a módszerek maradnak: példastatuálás és megfélemlítés…” – írta Pankotai Lili.

A kis szöveg után egy molinóról készített fotókat is közölt, amely kint lóg a Budai Váralagút fölött. A molinón a tizenhárom aradi vártanú portréja mellett tizenhárom kirúgott, vagy felmondott tanár fotója látható.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Bádog

Idézőjel

Marad a „ki kinek a faxxát szopja teli erőből” szakértője.

Nyitókép: Pankotai Lili Facebook-oldala

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. október 09. 13:18
Cicabogár, ez most nagyon mélyre ment. Ahogy te sem kedveled, ha édesanyádat egy ősibb mesterség művelőjének tekintjük, úgy légyszi te se keverd a történelmi hősöket a mai kor hasznos idiótáival.
KBA98
2023. október 07. 13:58
Még tiszta mázli, hogy nem engedték érettségizni! Mert miből is érettségizett volna? A hazaárulás még nem tantárgy a magyar iskolákban, a hiányos tudás ugyan pótolható, de ennek a derék leánynak a szemét dombon lesz a helye, mert a használói el fogják dobni, mint egy elhasznált rongyot!
darling
2023. október 07. 11:32
Ez a szerencsétlen, ostoba, szellemi-leki nyomorult lány tökéletes képet ad a ballib világáról. Ezeket a szövegeket a szájába adják, ő csak felolvassa. Amiket pedig egyébkor hozzátesz, az maga a ballib szégyene, mint ahogy ez az általuk futtatott, kis senkiházi lány.
lyon-v-2
2023. október 07. 10:09
Nevetséges ez kis hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!