Orbán Viktor a terrorizmusról: Hál' Istennek 2015-ben kerítést építettünk a déli határunkra, ezért most békében élhetünk

2023. október 13. 21:34

A miniszterelnök szerint komoly fenyegetést jelent a nyugat-európai országokra a Hamász embereinek a jelenléte.

2023. október 13. 21:34

Orbán Viktor az X közösségi média felületen osztott meg egy videót, amelyben arról beszél, elítéli a terrorizmust, és hihetetlennek tartja, hogy Európában sokan a terroristák mellett tüntetnek. Hangsúlyozta, hiába voltak hasonló kezdeményezések Magyarországon is, itt nem lehet szimpátiatüntetést szervezni a terroristák mellett.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Hozzátette, a nyugat-európai országokra nézve közvetlen, komoly kockázatot jelent, hogy az elmúlt években az ellenőrizetlen migrációnak köszönhetően a Hamász terroristái is megérkeztek ezekbe az országokba. 

„Hála Istennek, mi 2015-ben meghoztuk a helyes döntést, és kerítést építettünk a déli határon, hogy megállítsuk az illegális migrációt! Ennek köszönhetően most biztonságban élhetünk” – írta a bejegyzéshez.

Nyitókép: Facebook

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 271 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. október 14. 16:31
reciproki, ennyire jó a fosunk, te melegbarna-barát? Nem tudsz meglenni nélküle!
KBA98
2023. október 14. 12:02
Nem egészen, mert a határt védők minden nap életveszélyben vannak! Lőni kell és akna zár kell. Pusztuljon a férgese!
contractor-2
2023. október 14. 11:59
Hát igen, a gázai a határon is volt kerítés, kicsit komolyabb mint a magyar-szerb határon és a határt védő katonák is jobban képzettek voltak "shoot to kill" tűzparanccsal. De csak ennyire tellett tőlük is.
salátás
2023. október 14. 11:33
nyomjad gyogyós,minden kommented engem igazol :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!