Mindent elkövetnek a migránsok: gyerekeket használnak élő pajzsként (VIDEÓ)

2023. október 20. 14:21

Egyre rosszabb állapotok uralkodnak a déli határzárnál.

2023. október 20. 14:21

„A túloldalon főleg az afgán állampolgárságú bűnszervezetek tagjai között több olyan személy is van, aki a 2021-es tálib hatalomátvételnél fegyveres szolgálatot teljesített Afganisztán területén” – ezzel a felvezetéssel kezdődik a Magyarország kormánya Facebook-oldal által feltöltött legújabb videó.

A felvételen szereplő rendőrök elárulták, hogy előfordult olyan eset is, amikor gyermekeket használnak pajzsként a migránsok.

Az is kiemelték a rendőrök, hogy az elmúlt időkben egyre agresszívabban viselkednek.

Korábban a Mandiner is beszámolt róla, hogy komolyan megnőtt a migrációs nyomás a déli határzárnál.

A késekkel, csúzlikkal, gázspary-vel és más fegyverekkel ellátott migránsok bandákba verődve igyekeznek belépni az ország területére. Magyarország Kormánya múlt hét pénteken olyan felvételt tett közzé, amelyen rendőrautókat rongálnak a migránsok.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. október 20. 17:09
JERUZSÁLEM ÉRSEKE MÁR FELAJÁNLOTTA MAGÁT. RABBIK! EGY RABBIT EGY GYERMEKTÚSZÉRT EL FOGNAK FOGADNI. A RABBI ERŐS ÉS KI FOGJA BÍRNI A MEGÁLLAPODÁSÍG. A GYERMEKEK NEM, ÉS MARADANDÓAN SÉRÜLNEK EBBEN A PILLANATBAN IS. RABBIK! MENTSÉTEK MEG AZ ELRABOLT GYERMEKEKET!
Tara Verde
2023. október 20. 15:37
Minden tiszteletem a határvédőké!!!
cutcopy
2023. október 20. 15:15
A Hamászt persze nem hatná meg ha csecsemőkkel védenék magukat a szembenállók..
Perczel Éva
2023. október 20. 14:58
Ez nem újdonság! Már 2015-ben is a gyerekeket használták élő pajzsként. Aztán jött a TASZ, meg a Helsinki, meg az összes NGO és "emberjogi" nyavalyogni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!