Kiderült: egy zuglói férfi is robbantani akart

2023. október 04. 10:35

A gyanúsított azt állította, hogy robbanóanyagot helyezett el egy zuglói áruházban.

2023. október 04. 10:35

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben, aki 2021. december 17-én a segélyhívót tárcsázta, hogy közölje; robbanóanyagot helyezett el egy zuglói áruházban – írta meg a Police.hu.

A bejelentést követően a rendőrök kiürítették az üzletközpontot,

a tűzszerészek átvizsgálták az áruházat, de nem találtak robbantószert vagy robbanóanyagot.

Később az adatgyűjtésnek köszönhetően a zuglói nyomozók látókörébe került egy középkorú férfi, akinek elrendelték a körözését.

A rendőrség közölte, hogy a férfit végül elfogták, a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, és közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt kihallgatták gyanúsítottként. Nem tett vallomást. A XIV. kerületi rendőrök a nyomozást befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.​​

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. október 04. 19:13
Ha egy üzlet beindul! Ha meg akar halni, ölje meg magát, de más ne legyen áldozat!!! Mekkora önzőség!!!
pipa89
2023. október 04. 14:38
Őrült van egy pár és a példa ragadós, sajnos. Meg kell állítani. Kezdetnek nem kellene infot kiadni, akkor talán kevesebb őrült kattan be.
szintetikus
2023. október 04. 14:24
a magyar közéleti ámokfutás miatt egyre több ember őrül meg és hát nem nyit a kormány elmegyógyokat se, hanem szabad hagyja kóricálni a bolondokat és a szoponcokat :DD
botate
2023. október 04. 12:00
asdasffdf
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!