Két embert is kiütött egy biztonsági őr Miskolcon

2023. október 08. 19:54

Az ügyben rendőrségi kivizsgálás indult.

2023. október 08. 19:54

Először TikTokon, majd a Facebookon is megjelent a hétvégén egy videó, melyen az látható, hogy egy félmeztelen férfi valamin veszekszik az egyenruhás biztonsági őrrel. 

Egy nő, – vélhetően a félmeztelen férfi párja – próbálta csitítani a kedélyeket, de végül még ő is földre került. Az egyenruhás ugyanis előbb a férfit, majd a nőt is leterítette egy jobbegyenessel és egy balhoroggal – írta az rtl.hu.

A MÁV sajtóosztálya az esettel kapcsolatban a portállal azt közölte: a felvételen látható incidens október 7-én, szombaton történt a miskolci Tiszai pályaudvar előtti téren. 

A MÁV, amint értesült a történtekről, felszólította a szolgáltató céget az esemény azonnali kivizsgálására. A videón látható vagyonőr, nem a MÁV-Volán csoport munkavállalója, hanem a vasúttársaságnak személy- és vagyonőri szolgáltatást biztosító cég dolgozója – írta a cégcsoport válaszában. 

Hozzátették, a szolgáltató cég munkavállalóját szolgálati ideje alatt érte a támadás, az incidenst pedig rendőri intézkedés követte. Az ügyben rendőrségi eljárás indult. A vármegyei rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2023. október 10. 09:47
Lecsapni a kötekedő párocskát, mint a taknyot.
Kasa
2023. október 09. 22:09
Végre! Csak így tovább...
Málaga21
2023. október 09. 21:35
Lecsapta a drogos cigókat, mint a szart.
dorkoka
2023. október 09. 16:45
Szemét dolog volt bejelenteni hogy vizsgálat indul. Ugyanis nem merült fel semmi, nem tűnik 8 napon túl gyógyulónak, nem folyik a vér. Közepes méretű puncs, attól aki hátrál. Magyarországon nincs törvény ami büntetné a verbális erőszakot koszoséknál. Régen a rendőr ott elverte meg feljelentette garázdaság bűncselekményével, mivel ott lökdösődnek. Attól hogy megvéded magad nem érhet bántódás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!