Hivatalos: Kerpel-Fronius Gábort indítja a Belvárosban a Momentum

2023. október 19. 13:58

A főpolgármester-helyettes a budapesti Városházán az okosvárosért és a részvételiségért felel.

2023. október 19. 13:58
Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor

Kerpel-Fronius Gábor a Momentum polgármester-jelöltje a Belvárosban!” – adja hírül Facebook-oldalán Gelencsér Ferenc. A párt elnöke szerint Kerpel-Fronius „főpolgármester-helyettesi tapasztalatával, hitelességével és erős csapatával le fogja győzni a Rogán Antal és baráti köre által kisajátított állampárti vezetést az V. kerületben!”

Gelencsér úgy véli, politikus társa vezetésével „2024-től a kiváltságos kevesek érdeke helyett végre egy otthonos, biztonságos és szolidáris kerület jön létre a Belváros-Lipótvárosban!”

Kerpel-Fronius 2019-ben főpolgármester akart lenni, ám elbukta az előválasztást, tavaly tavasszal megpályázta a Momentum elnöki posztját, de csak ezüstérmes lett.

Ezt is ajánljuk a témában

A Mandiner ovasói emlékezhetnek: Kerpel-Froniusról akkor lehetett többet olvasni, hallani, amikor kitört a Városháza eladási ötletének a botránya, s jól bemártotta a főnökét, Karácsony Gergelyt. Az ATV Egyenes beszéd című műsorában kijelentette, a főpolgármester rendelte meg a Városháza hasznosításáról szóló dokumentumot, de arra alig akart emlékezni, hogy ő volt az anyag előterjesztője. Érdemes megnézni a videót.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. október 20. 17:57
"bondavary: A Momentum nem más, mint egy projekt cég, a mit a franciák a párizsi olimpia megszerzésére hoztak létre." Igen, nekem is hasonló gondolatok járnak a fejembe a Momentum kapcsán. A NOlimpia projekt volt az első, és egyben a csúcspontja közéleti munkásságuknak. Azóta persze elkaristolgatnak a politikában, itt ott az önkormányzatokban, de úgy igazán azóta se tudtak egyetlenegy értelmes, élelmes dolgot összehozni. Valami olyat, amire mondjuk azt mondhatja az ember, hogy ugyan nem értek egyet vele, de ezt legalább jól csinálták, sikerült is valamit véghezvinniük.
Gasztronauta
2023. október 20. 16:56
Mitől lesz okos a város , mert egy ostoba vezetőtől biztosan nem?
Obsitos Technikus
2023. október 19. 17:54
Ööö lesz mostanában valami választás? Vagy folyamatban van ööö?
KBA98
2023. október 19. 17:10
Undorító pali!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!