Hadházy nemmel szavazott, de az Országgyűlés elfogadta a terrorizmus elítéléséről szóló politikai nyilatkozatot

2023. október 25. 11:33

A nyilatkozatot 168 igen, 2 nem, valamint 4 tartózkodás mellett fogadta el a parlament.

2023. október 25. 11:33

A parlament kormánypárti képviselők kezdeményezésére szerdán elfogadta a terrorizmus elítéléséről és az áldozatok melletti kiállásról szóló politikai nyilatkozatot, amelyben az Országgyűlés elítéli a Hamász Izrael ellen intézett terrortámadását és együttérzését fejezi ki azok felé, akik elszenvedték a támadásokat, elveszítették hozzátartozójukat, szeretteiket – írta meg az Origo.

A nyilatkozatot 168 igen, 2 nem, valamint 4 tartózkodás mellett elfogadta az Országgyűlés.

Kiderült, hogy Hadházy Ákos és Novák Előd nemmel szavaztak. A Momentum nem vett részt a szavazáson.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: MTI/Illyés Tibor

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 26. 21:38
Hadházyt nem kell olyan gyorsan elitélni azért mert a terroriták mellé állt. Ö ugyanis állatorvos, és attól fél, hogy az állatvédök egyszer majd a csödörök ivartalanítását terrorista tettnek nyilváníttatják, és akkor a mandátuma lejárta után nem lesz miböl élnie. A saját érdekek védelme nem eleve bün, kivéve, ha azt Orbán a magyarok védelmében teszi.
KBA98
2023. október 25. 16:58
Hadházy hamis esküvel került be a Parlamentbe! Nem is értem, hogy ez hogy fordulhatott elő? Nem jár be csak a "fizetésért"! El kel venni minden kedvezményét és börtönbe kell csukni!
rocktoberi-2
2023. október 25. 16:41
Hadházy pofátlanul hazudozik ahogy tőle megszoktuk míg a Nyomorentum kivár. Mínuszos hír.
southwind-2
2023. október 25. 16:27
hadházi egy sík hülye, na de novák, van egy valag ivadéka...hát, delegálni kéne a területre retyerutyástól. Totál keresztbe tesz torockainak, az mond valamit, aztán megjön dorika meg elődke és szarba tapossa az egészet. A fidesznek tényleg úgy lesz ellenzéke,ha csinál magának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!