Hadházy Ákosnak egyértelműen igaza van

2023. október 27. 12:37

A felelősség azoknál van, akik egy ilyen tragédiát gátlás nélkül használnak fel belpolitikai propagandára.

2023. október 27. 12:37
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

„Még mielőtt kezelhetetlenné válik a sárdobálás... Amikor Hadházy Ákosnak egyértelműen igaza van.

Ezt is ajánljuk a témában

És a felelősség azoknál van, akik egy ilyen tragédiát gátlás nélkül használnak fel belpolitikai propagandára. Nem annál, aki arra válaszként próbál megfelelő reakciót adni. Lehet vitatni, lehet kritizálni, lehet azt mondani, hogy téved, hogy nem jó a megoldása, de antiszemita terrortámogatónak beállítani, na az a fideszes mocsoktempó. Aki pedig azt csinálja, az ne panaszkodjon, amikor majd más, számára talán rokonszenvesebb emberrel fogják csinálni ugyanazt.”

Nyitókép: MTI/Marjai János

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. október 29. 15:40
“…elég keveset csinál Hadházy” - Dehogy! Itt egy lekérdezés róla (X.): 2023. október 21. Ünnepi buszos kirándulást szerveztek a hatvanpusztai Orbán-birtokhoz - friss képek a majorságról …több tucat ember kísérte el Hadházy Ákos ellenzéki parlamenti képviselőt. 2023. október. 18. Orbán Pekingben van, de azért megtartotta jubileumi kordonbontását… a Momentum Hadházy Ákossal együtt át akarták adni a követeléseiket is, de állítólag senki nem volt az épületben. 2023. október. 14. Hadházy Ákos: Az Izraelben rekedt magyarok helyett a kormánytagokat vitték a honvédségi repülők 2023. október. 12. Hadházy: Az összes honvédségi gép Grúziában volt, mikor Szijjártó bejelentette, hogy több mint 200 magyar vár még kimenekítésre Izraelben 2023. október. 10. 300 ezerre büntették Hadházyt a diáktüntetések miatt 2023. október. 03. Megvan, ki lehet a volt állami vezető, aki 397 gyermekpornó-felvételt tárolt a hivatali gépén 2023. október. 03. 1 éve nyomozza a rendőrség Tóth Csaba MSZP-s ingatlanügyletét…
nyúlgerinc
2023. október 28. 17:04
Ez a Lattmann nevű csirkefogó már régen megérett arra, hogy Gázába toloncolja a magyar kormány. Tapasztalatszerzésre....
Performan
2023. október 28. 13:29
Ócska, buta propaganda! A Lattmann nevű senkiházi előadása talán elmegy az agyfosztott liberálisok körében, akik képtelenek használni az internetet és ezért semmit sem tudnak a világban megrendezett Palesztin-párti tüntetésekről és zsidó-gyűlölő rigmusokról.
nnjohn
2023. október 28. 12:36
Apád faszát te köcsög Lattman. Mert ti MI a faszt csináltok ??? Ti egyfolytában propagandára használtok föl Mindent, de mindent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!