Ha már így belejött a művészetek cenzorálásába a Mi Hazánkos „asszonyság”

2023. október 29. 14:09

Ajánlom figyelmébe a Sixtusi kápolna freskóját, amit egy LMBTQ-s festőcske pingált oda.

2023. október 29. 14:09
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Ha már így belejött a művészetek cenzorálásába a Mi Hazánkos »asszonyság«, akkor nagy-nagy tisztelettel javaslom ne álljon meg a földrajzi és idő határokon belül. Ajánlom figyelmébe a Sixtusi kápolna freskóját, amit egy LMBTQ-s festőcske pingált oda, s eléggé el nem ítélhető módon Ádám férfiassága a kép középpontjában fényeskedik. 

De ne feledkezzen meg ennek a bizonyos Michelangelo Buonarrotinak más alkotásairól sem. Például Firenzében, ahol ajánlom számára a Galleria dell’Accademia felülvizsgálatát. Először is egy Dávid nevű fiatalról készült szobrot. És számos más »szellemfertőző« silány alkotást.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trinitysum
2023. november 01. 09:24
D. Dóra megint túllőtt a célon. A kutya se tudta volna meg miről szól egy-két kép a kiállításon, és a kutyát sem zavarta volna. A kicsiket amúgy sem visznek oda, hogy fotókon lássák a világ nyomorúságát, ha mégis, annak a felelőssége, aki odavitte őket. D. Dóra leállíthatná magát, mert csak saját feltűnési viszketegsége vezeti. Amúgy nem értem miért kellene nekem Mo-on fülöp-szigeti buzik egymás segítő magatartását nézegetni egy múzeumban. Mitől lesz ez művészet?
HunCsz
2023. november 01. 08:41
A buzi kommunista, impexes ősnáci malac, úgy döntött, hogy mától a szobrász fejedelem már pedig woke buzi lesz. De ezért tartja fent a Mandinert a nemzeti kormány hogy minden szentek napján ez legyen a legfontosabb hir, amiről mindenképpen értesülni kell országnak és világnak? Legalább a 444 szintje alá nem kéne menni a "nemzeti" sajtónak, mert ott nem jelent meg sem ez a ócska disznó, se perintfalvi, stb....
Intruder
2023. november 01. 07:23
Jusztdisznót akkor sem tudnám megkülönböztetni egy eredetileg is disznótól, ha lenne rajta sapka.
OneiroNauta
2023. október 30. 15:37
Van valami bizonyíték arra, hogy Michelangelo buzi volt? Vagy csak néhány LMBBQ erről írta a szakdolgozatát gender-művészettörténet szakon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!