Gyurcsány Ferenc a baloldalon politikai tényezővé váló egykori senki most a pesti srácokra hivatkozik

2023. október 23. 15:36

Ugye önök is érzik a helyzet abszurditását.

2023. október 23. 15:36
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Az agyam eldobom, Gyurcsány Ferenc egykori tanító bácsiból KISZ vezetővé, majd az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésében és a Kádári diktatúra működtetésében elévülhetetlen érdemeket szerző Apró-Dobrev klán segítségével előbb  okleveles privatizatőrré, majd baloldalon politikai tényezővé váló egykori senki most a pesti srácokra hivatkozik.

Ugye önök is érzik a helyzet abszurditását: barátunk a rendszer bukása után beházasodik egy moszkovita családba, amely a forradalom leveréséért kapott politikai jussát szépen csendben gazdaságira cseréli, hogy az így nyert tőkét most már Gyurcsány fedőnéven vissza- és átforgassa politikai tőkévé. 

És ez a »barátunk« most azokra hivatkozik, akiknek a vérén, szenvedésen, halálán alapul a vagyona és politikai karrierje

 na erre mondják azt, hogy ez már regény, de minimum novellaérett abszurd történet.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2023. november 05. 07:41
A Moslék aljassága nem ismer határokat!
Palatin
2023. október 24. 17:40
Gyurcsány nem kompatibilis a magyar nemzettel. Ö olyan, mint amikor egy használhatatlan, fertözött USB-sticket dugsz be a Windows rendszeredbe. Gyurcsány ellen tüzfalat kell felhúzni a magyaroknak. A gyurcsányisták ellen nem a kormánynak, hanem a magyarok tömegeinek kell szembeszállni. Aki egy DK-s rendezvényen tátja a száját az "Elhozzuk a reményt" és hasonló éktelenül badar és hazug népbutító szózatok hallatán, a hazája ellen cselekszik. Gyurcsányék ellen azzal kell kezdeni a küzdelmet, hogy semmiféle rendezvényükön nem veszünk részt, semmiféle támogatásban nem részesítjük öket, hazudozzanak össze bármit. Minden szavuk hazugság és magyar-gyülölet. Gyurcsány az unió budapesti helytartója akar lenni. A Gyurcsány-Dobrev duó, és az egész DK is a magyarellenes oldal méreggóca. Ez a globál-bolsi-libsi söpredék kimondottan a magyar érdekek ELLEN dolgozik. Le örökre ezzel a bolsevista bandával. Bár ök még bolsevistának is a legalját képviselik.
Palatin
2023. október 24. 12:19
Ferenc testvér egyél gyakran almát, Hogy elnyerjed az úrsten irgalmát. Ki lazac helyett felserdül zöld algán, Nem locsog, mint te csúfosan, balgán. Ferenc testvér hallgasd meg dalom. Azt mondom néked, fő a nyugalom. Hisz popsid körül nagy a forgalom, Akolodban is van trágya, friss alom. Bizony magasztos erény az irgalom. De neked az nem jár, úgy gondolom. Nem erősséged az építő szorgalom. Bennünket felráz tőled a borzalom. Szektád egy csődöt termelő malom, Legyen veszted az átkos fogadalom: Hogy támadjon ellenünk a birodalom. Ezért jussotok lesz gyász és siralom. Nekünk nem kell stressz és izgalom. Tünj el tüstént, némán a valogadon, Mig erre még megvan a jó alkalom. Fedjen be téged egy békés sírhalom.
Palatin
2023. október 24. 12:11
Gyurcsány nem kompatibilis a magyar nemzettel. Ö olyan, mint amikor egy használhatatlan, fertözött USB-sticket dugsz be a Windows rendszeredbe. Gyurcsány ellen tüzfalat kell felhúzni a magyaroknak. A gyurcsányisták ellen nem a kormánynak, hanem a magyarok tömegeinek kell szembeszállni. Aki egy DK-s rendezvényen tátja a száját az "Elhozzuk a reményt" és hasonló éktelenül badar és hazug népbutító szózatok hallatán, a hazája ellen cselekszik. Gyurcsányék ellen azzal kell kezdeni a küzdelmet, hogy semmiféle rendezvényükön nem veszünk részt, semmiféle támogatásban nem részesítjük öket, hazudozzanak össze bármit. Minden szavuk hazugság és magyar-gyülölet. Gyurcsány az unió budapesti helytartója akar lenni. A Gyurcsány-Dobrev duó, és az egész DK is a magyarellenes oldal méreggóca. Ez a globál-bolsi-libsi söpredék kimondottan a magyar érdekek ELLEN dolgozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!