Gyöngyösi Gyurcsányról: Ha ugyanazt hozza vissza, amit 2006 után képviselt, akkor csöbörből vederbe kerül ez az ország

2023. október 26. 22:09

A Jobbik elnöke ugyanakkor fő ellenségének a NER-t tartja.

2023. október 26. 22:09

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke Bolgár György vendége volt nemrég a Klubrádióban. A politikus többek között arról beszélt, hogy 

nem tudtuk elvinni szavazni a választóinkat egy olyan listára, amin Gyurcsány Ferenc is szerepel.”

Ez volt a Jobbik számára a legtanulságosabb fejlemény a 2022-es országgyűlési választásokon – jelentette ki a pártelnök. Gyöngyösi itt megjegyezte, hogy szerinte a többi ellenzéki pártnak is le kéne vonnia a tavalyi vereség tanulságait.

Elmondta a véleményét Donáth Anna Válasz Online-on megjelent írásáról is, melyben páros lábbal szállt bele Gyurcsány Ferencbe és pártjába „Sajnos nem csupán a kormányoldalon látjuk megvalósulni a hazugság kultúráját. Hasonló politikai kultúrát képvisel a Demokratikus Koalíció is. Ezzel pedig súlyos gátja a kormányváltásnak” – fogalmazott a Momentum EP-képviselője.

Ezt is ajánljuk a témában

„Amikor Donáth Anna a nagy nyilvánosság előtt az ellenzéki pártokkal, meg pártelnökökkel foglalkozik, akkor »a NER köszöni szépen, és csak hátradőlve egy kávét kér magának«” – tette hozzá Gyöngyösi.

Fő ellensége a NER

A Jobbik elnöke a Megbeszéljük című műsorban arról is szólt, hogy szerinte „rettenetesen szomorú lenne, 

ha egy országban Orbán és Gyurcsány között kellene választania.”

 

Leszögezte, hogy fő ellenségének a NER-t tartja, ugyanakkor 2006 és '08 között „volt szerencsétlensége” megtapasztalni, hogy mit tud egy Gyurcsány-kormány. „Gyurcsány Ferencnek minimum kellene mondania egy kerek, értelmezhető mondatot azzal kapcsolatban, hogy ő mit gondol a saját korábbi kormányzásáról, és esetleg miben szeretne módosítani, ha kormányra kerülne, mert ha ugyanazt hozza vissza, amit 2006 után képviselt, akkor csöbörből vederbe kerül ez az ország” – hangsúlyozta Gyöngyösi Márton.

A teljes beszélgetést ITT hallgathatják meg.

***

Nyitókép: Gyöngyösi Márton Facebook-oldala

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. október 28. 17:44
"Ha ugyanazt hozza vissza, amit 2006 után képviselt, akkor csöbörből vederbe kerül ez az ország" -akkor most ezt miként értékeljük..?! -hitelt adva a keringő rémhíreknek, magam abban a hitben leledzem, hogy a csöbör nagyobb mint a veder... Ez az Amerikából szabadult Mártonka mindig zavart kelt.., az helyett, hogy a hagyományosan magyarellenes zsidóságot venné nyilvántartásba, kötelező regisztrációt írva nekik elő..! Egyébként nagy az ötlet, a "Kisgazda" név alatt befutni a semmittevésbe, megtartani a semmittevést... Mártonka helyesen ismerte fel, hogy a Vona-Jakab páros kihúzta alóla és a Jobbik alól a szőnyeget, míg a kisgazda Mártonka akár befutó is lehet... Azt vélem, hogy most némileg fő a Pintér-Orbán páros feje.., korán írták le Mártonkát...
Lajoss
2023. október 28. 11:04
Marci,nyugi,a Feri komolytalan…
zakar zoltán béla
2023. október 27. 09:44
KUKA CZ
Chekke-Faint
2023. október 27. 07:00
De nem tetted hozzá, hogy segítek neked. A ti politikátok pont fedi azt amit Gyurcsány akar. Kit akartok megint átverni Gyöngyszem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!