Gattyán György mozgalma is indul az EP-választáson

2023. október 23. 12:31

Október 23-i videójukban arról is beszéltek, hogy „a nemzet újraegyesítése érdekében” új politikai programot dolgoznak ki.

2023. október 23. 12:31

A Gattyán György által alapított Megoldás Mozgalom is indul a 2024-es Európai parlamenti választásokon, ezt egy október 23-i megemlékező videóban jelentették be – tudatta a párt az MTI-vel.

Huszár Viktor, a MEMO elnöke a párt Youtube-csatornájára feltöltött videóban egyebek mellett arról is beszélt, hogy az 1956-os szabadságharc eszméi, üzenetei ma mindennél fontosabbak.

A politikus szerint minden generációnak emlékeznie kell a hősökre,

és soha nem szabad elfelejteni, hogy valójában értünk, a gyermekeink élhetőbb jövőjéért adták életüket. A Megoldás Mozgalom a jövő pártja, éppen ezért nem engedhet 56' célkitűzéseiből, eszményeiből – hangzott el a felvételen.

Kijelentették, hogy a mozgalom „sem a jelenlegi kormányzópártokban, sem az ellenzéki pártokban és azok szövetségeiben sem látja azt a fajta szellemiséget, amit 67 évvel ezelőtt szüleink, nagyszüleink képviseltek, amiért életüket áldozták! 

A Megoldás Mozgalom ezért úgy döntött, hogy önállóan indul és saját listát állít az Európai Parlamenti választásokon!”

Ismertették, hogy a Mozgalom „a nemzet újraegyesítése érdekében új politikai programot dolgoz ki és egyben egy olyan új együttműködésen alapuló politikai kultúrát hoz létre, amely jelenleg hiányzik a magyar politikában”

Az említett videót alább tekinthetik meg:

(MTI)

***

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. október 27. 04:58
Kasszaürítők Európa ellen összegfognak.
galancza-2
2023. október 25. 12:34
Én támogatom Gatyó indulását, mert az ellenzéket gyengíti. Induljon minél több barom.
Csomorkany
2023. október 24. 20:42
Hámondjuk az egyesítésről tud ezt-azt.
cutcopy
2023. október 23. 22:26
„a nemzet újraegyesítése érdekében” Na, vissza Felvidék, Délvidék és Erdély..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!