Elszólta magát Nádai Anikó, mit gondol Azahriah-ról

2023. október 24. 10:39

A műsorvezető tavaly kezdte el hallgatni a zenész számait.

2023. október 24. 10:39

Videóüzenetben mondta el az RTL Reggeli című műsorában Nádai Anikó műsorvezető, mit gondol Azahriah-ról. Elárulta, tavaly kezdte el hallgatni a számait, azóta már koncertjén is volt.

Ezt is ajánljuk a témában

„Lenyűgöző volt az egész élmény. És a srác is.

Zseninek tartom. Ontja magából a slágereket nap mint nap”

– fogalmazott Nádai. A műsorvezető szerint, amit Azahriah csinál az formabontó, vagány és bevállalós.

A teljes videóüzenetet itt nézheti vissza:

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Almassy
2023. november 03. 16:08
Nem baj kislány, majd elmúlik.
formaegy-2
2023. október 25. 11:17
VV Nádai Anikó véleménye? Mert ki ez a Nádai? A Való Világ egyik szereplője, aki VV Aureliotól kezdve már csak azzal nem élt együtt akinek nem volt gusztusa hozzá. Sehol nem lenne, ha az a dívány nem ott lett volna ahol van. Tóth Gabinak nincs véleménye?
Kormánypárti2
2023. október 25. 07:17
Hogy ne ítélkezzek anélkül hogy tudnám hogy mi az amit ennyire tolnak, belehallgattam a "művész " " "zenéibe" " ". Bárcsak ne tettem volna...
Lakat1983
2023. október 24. 19:45
Kezdem unni ezt az állandó turbópromót ennek a kis csírának. Tömőfával tuszkolják le a torkunkon. A választások előtt öt perccel, három teltház, ahol még egy se sikerült senkinek. Egy tini srác, a SEMMIBŐL. Tudod, kit próbálj átbaszni, hülyegyerek... :-D A közértben láttam, hogy még a Marie Claire címlapján is ez az "underground" sztár feszít... Kurva gyanus az egész. Persze, nyilván fellépett a kiscsávó a tanártüntin, tehát zseni. ZSENI! Megértettétek, faszkalap magyarok??? Részemről lehszariah.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!