Eljárást indítottak a Miskolcon kiütött garázdák ellen

2023. október 09. 21:29

Nem érte meg a biztonsági őrrel kötekedni.

2023. október 09. 21:29

Ahogy korábban lapunk is megírta, a közösségi médiában felbukkant egy videó, amelyen azt látni, amint egy félmeztelen férfi és egy nő egy biztonsági őrrel keveredik szóváltásba, amit végül az őr egy-egy ökölcsapással zár rövidre.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ügyben a Telex kereste a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan a következő választ adták:

„A miskolci rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 30 éves ózdi nő és egy 30 éves ózdi férfi ellen a miskolci Tiszai pályaudvaron történtekkel kapcsolatban”.

Fotó: Képernyőfotó

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2023. október 10. 14:42
A nevelő célzatú szabályozást jutalmazni és oktatni kell!
nemecsek-3
2023. október 10. 11:26
Majd visszaperlik az őrt, hogy megszegte az illemszabályt és nem mutatkotott be megfelelően, hogy főállásban boxedző mielőtt lendített így a tudatlanok nem is gondolhattak arra, hogy pofán lesznek b...va
pina-noir
2023. október 10. 09:25
Remek ütések voltak rajoskodó cigó kurva, meg a kokós kancigány ellen.
Bell & Sebastian
2023. október 09. 22:27
Épeszű ember ember nem lép be támadólag a nálánál erősebb magánszférájába. Ez fontos szabály, a magyarázata fentebb látható. Magánszemélyként háromszor is megfontolnám, mert nem biztos, hogy megáll a demokratikus vérbíróság előtt az önvédelem. Ezért Vagyunk többségben mi, a Nyúl Bélák, és jogos a cigánybűnözés emlegetése. Mert nincsen aki leverje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!