Durván félrelökték a Magyar Nemzet riporterét, amikor Dobrev Klárától akart kérdezni (VIDEÓ)

2023. október 13. 22:14

Az árnyék-miniszterelnök így próbált kitérni a kellemetlen kérdés elől.

2023. október 13. 22:14

A Demokratikus Koalíció sajtósa durván félrelökte a Magyar Nemzet riporterét, Móna Márkot, aki a párt kaposvári programbemutatóján Dobrev Klárának szeretett volna feltenni egy kérdést.

Móna azt próbálta megtudni az árnyékkormány miniszterelnökétől, mit szól ahhoz, hogy árnyék-pénzügyminisztere, Bodnár Zoltán az ATV műsorában arról beszélt, a DK most nem emelné meg a minimálbért. Ez a kijelentés azért is meglepő, mert szembemegy a DK korábbi kampányígéretével, miszerint „Orbán Viktor az árakat emeli, Dobrev Klára a béredet fogja emelni”. 

A sajtós feltehetően azért reagált ilyen durva mozdulattal, mert Dobrev nem szeretett volna válaszolni a kellemetlen kérdésre, és így próbált meg kitérni előle. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az esetről készült videó itt tekinthető meg:

Nyitókép: képernyőkép

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2023. október 22. 23:32
Egy árnyék vízidisznótól mit vár az értelem? https://termalonline.hu/wp-content/uploads/2015/02/vizidiszno-termal2.jpg
agenda
2023. október 14. 14:54
Ez a DK nőszemély nagyon ellenszenves! A (neki nem jól álló) piros rúzsos keskeny, vonalszájával, rossz öltözetével - kellemetlen és magas (szlávos) hangjával...uhhh
urban63
2023. október 14. 14:32
Komcsi tempo/Komcsi tehén.. Szándékos volt, piros lapot neki, ja nem mert megvadul tőle! Felém sétálnál így nyanya...
zavulon
2023. október 14. 12:40
Varjúra, Kálmán Olgára meg a lökdösődős sajtósra adnék fehér Star Wars rohamosztagos egyenruhát, Dobrevre meg fekete palástot. Az lenne csak a hiteles, senkitől zavarva düböröghetne a Sötét Nagyúr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!