A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Akik mindig a másik oldalra állnak

2023. október 02. 17:33

Ellenzéki publicisták örömködnek azon, hogy nem vagyunk eléggé keresztények vagy hogy fogynak a határon túli magyarok; hazai politikusok játsszák át az olimpiát Párizsnak.

2023. október 02. 17:33
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasarnap.hu

„Kevés szánalmasabb van annál, mint amikor valaki elárulja a sajátjait. Nem tudom, más országokban ez mennyire fordul elő, de nálunk egész pártok, mozgalmak és (művészi) életművek épülnek az öngyűlöletre. (Az »ön« ebben az esetben sosem az egyént jelenti, ellenkezőleg, ezek hibátlan egyedek, csak a közeg, amelyben létezni kénytelenek, az vállalhatatlan számukra.) Tobzódnak benne, mennyire utálják azt a nemzetet, vallást, közösséget, kultúrát, amihez tartoznak.

Ellenzéki publicisták örömködnek azon, hogy nem vagyunk eléggé keresztények vagy hogy fogynak a határon túli magyarok; hazai politikusok játsszák át az olimpiát Párizsnak, mert több közösséget éreznek a franciákkal, mint velünk. A kontinens szuperállamának megvalósításában elkötelezett DK-sok a megfoghatatlan – és egyébként teljesen félreértelmezett – »Európához« inkább tartoznak, mint Magyarországhoz.

A Montrealban született, de magyar szavazatokkal az EP-ben dekkoló képviselő kis videójában (a magyar nyelv hangsúlyozási szabályaira fittyet hányva) Brüsszelből üzeni haza, hogy ott mennyivel olcsóbb a vacsora. (Egyébként nem.)

Férfi és nő frigyéből születettek kardoskodnak eme felállás avíttsága mellett, amiképpen kihordott terhességből világra jöttek küzdenek az abortusz jogáért.

Kifacsarodott gondolkodásukra jellemző, hogy sokszor saját (biológiai vagy szellemi) létezésük alapjait is megtagadva válnak fura ideológiák szószólóivá. Nekik javasolnék két hírhez kapcsolódva új terepet, ahol kiélhetik e különös másságimádatukat.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2023. október 03. 04:50
Ceterum censeo, nekünk komcsiból is a legalja jutott.
Akitlosz
2023. október 02. 20:04
Mit akar az egyik oldal: európai uniós tagságot NATO tagságot köztársaságot költségvetési hiányt inflációt államadósságot Mit akar a másik oldal: európai uniós tagságot NATO tagságot köztársaságot költségvetési hiányt inflációt államadósságot Nesze magyar szabadon választhatsz!
fideath-7
2023. október 02. 19:15
"Brüsszelből üzeni haza, hogy ott mennyivel olcsóbb a vacsora. (Egyébként nem.)" ---------------------- Egyébként nem? Ennyi? Ezzel meghazudtoltad az egész videót hogy egyébként nem? Sorban mutatja be a különböző árucikkeket hogy mennyibe kerülnek Belgiumban, holott itthon azok minimum ugyanannyi ha nem több, és Belgiumban meg dupla annyit keresnek az emberek. Egyébként nem, a hazug anyádat.
Pelso j.
2023. október 02. 19:15
zsoltika, az olimpia témából ti faragtatok hamis mítoszt. A határon túli magyarokból és a kereszténységből meg politikai (és harács) kelléket kreáltatok. A polgári elvek mentén, ugyebár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról