Volner üzent Pressmannek: Bizonyított tény, hogy az amerikai kormány milliárdokkal támogatta a balliberális ellenzéket

2023. szeptember 23. 17:30

„Nagyon veszélyes azt sugallni, hogy a magyarországi politikát külföldi hatalmak akarják befolyásolni” David Pressman szerint. Volner János kicsit más véleményen van.

2023. szeptember 23. 17:30

Volner János, a Jobbik korábbi képviselője és a Volner Párt alapítója reagált David Pressman amerikai nagykövet korábbi kijelentésére, miszerint „nagyon veszélyes azt sugallni, hogy a magyarországi politikát külföldi hatalmak akarják befolyásolni”.

Ezt is ajánljuk a témában

David Pressman: Veszélyes azt sugallni, hogy a magyarországi politikát külföldi hatalmak akarják befolyásolni

Az amerikai nagykövet a pécsi Pride-on nyilatkozott.

„Drága nagykövet úr, nem sugalljuk, hanem mondjuk. Bizonyított tény, hogy az amerikai kormány milliárdokkal támogatta a balliberális ellenzék hatalomra kerülését, ezáltal – nem éppen baráti országhoz illően – befolyásolni próbálta Magyarország választási kampányát” – írja a bejegyzésben. Hozzátette, ha ez fordítva lenne, és a magyar kormány próbálna beavatkozni, „azonnal bilincsbe verne minden érintettet az FBI”.

„Ehhez képest nálunk az amerikaiak által kilóra megvett baloldali pártvezérek Karácsony »ott sem voltam« Gergellyel röhögnek a markukba és boldogan várják a tengerentúli haveroktól érkező újabb milliárdokat” – zárja le a Facebook-posztot.

Nyitókép: Facebook


 

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik