Volner üzent Pressmannek: Bizonyított tény, hogy az amerikai kormány milliárdokkal támogatta a balliberális ellenzéket

2023. szeptember 23. 17:30

„Nagyon veszélyes azt sugallni, hogy a magyarországi politikát külföldi hatalmak akarják befolyásolni” David Pressman szerint. Volner János kicsit más véleményen van.

2023. szeptember 23. 17:30

Volner János, a Jobbik korábbi képviselője és a Volner Párt alapítója reagált David Pressman amerikai nagykövet korábbi kijelentésére, miszerint „nagyon veszélyes azt sugallni, hogy a magyarországi politikát külföldi hatalmak akarják befolyásolni”.

Ezt is ajánljuk a témában

„Drága nagykövet úr, nem sugalljuk, hanem mondjuk. Bizonyított tény, hogy az amerikai kormány milliárdokkal támogatta a balliberális ellenzék hatalomra kerülését, ezáltal – nem éppen baráti országhoz illően – befolyásolni próbálta Magyarország választási kampányát” – írja a bejegyzésben. Hozzátette, ha ez fordítva lenne, és a magyar kormány próbálna beavatkozni, „azonnal bilincsbe verne minden érintettet az FBI”.

„Ehhez képest nálunk az amerikaiak által kilóra megvett baloldali pártvezérek Karácsony »ott sem voltam« Gergellyel röhögnek a markukba és boldogan várják a tengerentúli haveroktól érkező újabb milliárdokat” – zárja le a Facebook-posztot.

Nyitókép: Facebook


 

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szacsibácsi
2023. szeptember 24. 17:44
Volner olyan, amilyen, de konkrétan most igaza van. Mit dumál sugallmazásról Nyomdász, amikor konkrét tényekről van szó? Európa 10-20 éven belül szar hely lesz, ha tovább csicskulunk Joe bácsiéknak... Persze mekdonáld meg kokakóla lesz, de én jobb szeretném, ha önálló, nekem tetsző döntéseket hozó emberek irányítanák az országot. Ennek érdekében akár nem génmanipulált füstölt szalonnán, még nem javított lisztes kenyéren is el leszek....
Verdbenekhy
2023. szeptember 24. 14:10
Nekem tökmindegy, hogy az ellenzék honnan kap pénzt, amíg nem a magyar adófizétőkét lopja!!!
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 24. 07:45
Megvette magának a fidesz mert unióellenes.
ptrfarkas43
2023. szeptember 23. 23:09
A mandi propaganda oldal már csak tudja, hogy mi az a kitartás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!